Voi masennus. Eikö tästä tule ikinä loppua? Näin mietin eilen aamulla kun puin lapsia ulos. Ja vielä vähän enemmän alkoi harmittaa kun jouduin lähtemään sisälle kaivamaan itselleni talvitakin päälle. Paleli ihan hulluna. Missä on kesä?

Ihan perus arjen lisäksi meidän viime viikkoon kuului pieni blogitapaaminen, josta kerron myöhemmin enemmän. Tässä postauksessa kuitenkin muutamia arkikuvia. Pikku neiti harjoittelee kovasti liikkumista ja kaikki ympärillä oleva kiinnostaa. Lattialla liikkuminen toimii parhaiten kierien, mutta ryömimisharjoituksen ovat kovassa vauhdissa. Pienet kädet tavoittelevat ihan kaikkea, mihin voisi edes jotenkin ylettyä. Ja sitten kaikki suoraan suuhun. Kohta pitää korjata pojan pikkuiset Legot ja muut epämääräiset tavarat lattioilta pois. Miten olette muut ratkaisseet tämän jos perheessä on eri-ikäisiä lapsia? Pojalla on kyllä huoneessaan pöytä, jossa usein rakentelee Legoilla, mutta kyllä ne leikit vielä siellä lattialla ovat. Ei kai auta kun laittaa sitten ovi kiinni.

Vauvan kehitystä on hauska seurata, koska hän on tosi erilainen kun tämä meidän esikoinen. Tyttö on paljon rauhallisempi, mutta kova juttelemaan omalla kielellään, kun taas tuo poika lähti hyvin varhain liikeelle ja oli vauhdikas menijä (ja on kyllä vieläkin). Vauvalla on myös monia omia hauskoja tapoja, jollaisia en muista pojalla olleen. Millaisia sisaruksia teillä on? 

Olemme jo jonkin aikaa syöneet kiinteitä ruokia ja pitääkin vielä erikseen mainita, että ostin tosi hyvän uuden ruokalapun, kun käväisin Punavuoren peikossa viime viikolla. Ruokalappu on Elodie detailsin ja siinä on "sivutorjuntasuojat". :D Sama löytyi myös kauniissa vaaleanvihreässä värissä (tämä), mutta ostin nyt meille tuon palloversion. Toimii! 

** Lapsenkanto-kurssille on nyt arvottu paikat ja mukaan lähtevät: Vierailija 2/6 sekä Jetta P. Laittaisitteko minulle meiliä eppuscloset (at) gmail.com että tiedän teidän huomanneen tämän. :)
(Ja muut vastanneet: jos haluatte varasijoille jos joku peruu tulemisensa, niin voitte myös heittää meilillä. :) 

Kommentit (9)

Vierailija

Meillä kans sisarukset olleet erilaisia, ensimmäinen on poika ja hän oppi liikkumaan ja puhumaankin paljon aikaisemmin kuin tuo tyttö. Olen kyllä miettinyt, että tyttöämme olemme pitäneetkin enemmän vauvana :)

Tuo ruokalappu on ihan huippu, meillä ollut jo vuoden käytössä ja laadustakaan ei voi moittia, pesty monet kerrat koneessa ja vieläkin kuin uusi. Se mintun värinen on myös ihana, sellaisen ostinkin ystäväni vauvalle, mutta himottais ostaa kyllä se vielä tuolle meidänkin tytölle.

Vierailija

Ihania arkikuvia!

 

voisitko tehdä postausta noista teidän Stokken rattaista? Ja toki muistakin vauvatarvikkeista,joita olette käyttäneet? Kiitos;). 

Vierailija

 Suloiset lapset :)

 

 Meillä on kaikki lapset lähteneet liian aikaisin liikkeelle. Tyttö ja isompi pojista ovat olleet oikein kunnon luonnepakkauksia, jotka eivät liikkuessaan ymmärrä sanaa normaalisti vaan joiden vaihde on aina ollut täysillä. Pienin on myös kova menemään, mutta luonteeltaan selvästi kuitenkin rauhallinen ja tutkivainen. Meillä ei siis valitettavasti vauvana pitäminen (pienintä pitäisin varmaan vieläkin ihan vastasyntyneenä sylivauvana ellei protestoisi) ole vauvana tahtia hidastanut tai jos onkin niin en uskalla edes ajatella millaista meillä olisi sitten ollut :D

 

-Nanna

Vierailija

hienoa, että joku ehtii kahden pienen lapsen kanssa kirjoittamaan blogia ja vielä laittamaan heidät kuvauskuntoon!  Missä välissä ehdit esim. siivoamaan ja tekemään muita juttuja, jotka kuitenkin kuuluvat normaaliin perhe-elämään?

Vierailija

Miten ehdit todellakin tehdä blogia ja kuvata lapsia erilaisissa vaatteissa? Käykö sinulla kotona siivooja tai lastenhoitaja erikseen?

Vierailija

Ihania taaperoita ja kaikki täyttä merkkihenkisyyttä....siitä on elämä ja onni tehty!

Vierailija

meillä on tehty lasten lelujen kanssa ihan silleen, että isompien lasten lelut on laitettu vähän etäämmälle, että pikkutyyppi ei pääse niitä syömään...ihan todella pieni ja käytännöllinen asia...ei vaadi liika aivonystyröitä:)

Vierailija

Joo ei tässä voi laiskistua etenkään ihmisten ilmoilla sillä lisää näyteikkunajuoksuja en kyllä haluaisi!

 

 Meillä on sääntö ettei pieniä leluja saa tuoda alakertaan. Yllättäen tämä sääntö nyt vaan ei aina pidä sillä poikahan ei yksin yläkerrassa viihdy. Uusi sääntö siis ehkä onkin tuo pieni laatikko leluja olkkarin eikun siis nykyään jo keittiön pöydälle ja vie ne heti leikin loputtua paikoilleen ylös. Perään uhkailut lelujen joutumisesta roskikseen jos ovat pienimmän saatavilla.  Tytön kanssa ei koskaan pienet lelut kulkeutuneet vauvan saataville, mutta poika on aivan toista maata. Kylväisi pieniä Legoja kilokaupalla ellei pelkäisi menettävänsä niitä.

 

-Nanna

Vierailija

Kiinnitin huomiota ihanan raikkaisiin pieniin lenkkareihin - mistäs noita saa ja missä koossa niitä mahtaa löytyä?
Meillä hakusessa kokoa 21 tai 22 olevat "oikeat" lenkkarit, eli siis kevyet ja kivat, mutta myös nätit!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram