Työviikko on taas minun osaltani pulkassa, ja nyt on taas aikaa keskittyä mukaviin vapaa-ajan juttuihin.

Meitä onkin tässä painanut pieni väsymys. En tiedä johtuuko se kiireisistä aikatauluista vai vaan tästä pimeydestä. Vai onko tämä nyt se kuuluisa kevätväsymys, mikä se sitten lieneekään? Onkin ollut mukavaa kun muutamana aamuna aurinkokin on pilkistänyt jostain raosta, ja iltapäivällä töistä kotiin lähtiessä ei olekaan pimeä. Nyt tätä valoa kaivattaisiin vielä vähän lisää! Apua aurinko, meidän perhettä väsyttää! Tai no.. ei ihan kaikkia.. ;)

Ennen kun julkistan Reiman lahjakorttien voittajat, haluan kertoa vielä pienestä kilpailusta, jos jonkun kotoa sattuu löytymään joku piirtämisestä tai maalaamisesta innostunut alle 12-vuotias pikku taiteilija. Tuossa sivubannerissa onkin linkki tuohon kilpailuun, mutta kerron siitä nyt vähän. 

Reima viettää 70-vuotissyntymäpäiviään ensi vuonna, ja lapsilla on vapaat kädet luoda juhlavuoden kuosi. Voittajakuosi pääsee tuotantoon ja pikku suunnittelija saa maineen ja kunnian lisäksi tuotepalkintoja.

Aika ihana kilpailu, vai mitä! Tämä oli pakko jakaa jo senkin takia, että itse aihe sattuu olemaan minulle läheinen ja tärkeä. Eli nyt vaan kaikki pienet designerit osallistumaan hauskaan kilpailuun! :) Lisää tietoa lasten suunnittelukilpailusta löytyy Reiman sivuilta TÄÄLTÄ tai vaikka tuosta sivubannerista.

Ja  lopuksi lahjakortti arvontaan, johon tuli ihan huikea määrä vastauksia. Kiitos aktiivisesta osallistumisesta kaikille. Lupaan järkätä ihan pian taas yhden tosi kivan arvonnan teille. Ja jos arpaonni ei nyt suosinut, muistuttelen vielä, että tuo Reiman nettikaupan alekoodikin on vielä voimassa hetken. Se löytyy tuosta edellisestä postauksesta.  

Ja sitten.. tättärä-tää.. lahjakorttien arvonnassa auttoi ystäväni random generaattori. Onni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä:

anna12. helmikuuta 2013 9.53minäkin osallistun kahdella arvalla =)

ja toisen voitti:

Anonymous15. helmikuuta 2013 13.18

Yhdellä arvalla mukaan!

Meillä 3 poikaa, joista isot 12 ja 10 v. ei tykkää käydä kaupoilla. Postauksestasi he löysivät kuitenkin molemmille mieluisat takit, jotka ostetaan verkkokaupasta kevääksi!!!

Kuopus 2 v. tarvitsisi myös kevät-setin. Keltainen takki sekä harmaa-denim-haalari miellyttivät eniten :-)

kpitkanen@jippii.fi

Anonyymille laitan meiliä, mutta saa myös ottaa minuun päin yhteyttä. Anna, laittaisitko meiliä eppuscloset (at) gmail.com niin saat lahjakorttisi.

Jos voittajia ei löydy kohtuullisen ajan sisällä, arvon palkinno/t uudelleen. :)

Kommentit (2)

Nanna

Onneksi kevät on jo ihan pian täällä! Itse en meinaa ainakaan käynnistyä koko päivässä, mutta kummasti silti se aurinko lisää kuitenkin edes hieman voimia.

Meillä Tellu oli aivan onnessaan kuullessaan tuosta kilpailusta. Tulee varmasti vielä valinnan vaikeus minkä työn kilpailuun lähettääkään :)

Eppusen kaapilla

No ne aamut onkin nyt niin vaikeita. :) Jostain pitäisi nyt saada vähän lisäenergiaa!

Hyvä Tellu! Niin sitä pitää! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram