Viikonloppu alkoi aika juhlavissa tunnelmissa. Vietin perjantaina hauskaa ja pitkää iltaa työkavereiden ja kollegoiden kanssa Raflassa, jossa söimme pitkän kaavan mukaan, juttelimme ja nauroimme vedet silmissä. Ja voi että meillä oli hauskaa! En muista, koska olisin nauranut niin paljon. On kyllä ihanaa päästä välillä viettämään iltaa kavereiden kanssa. Ruoka oli myös loistavaa, voin suositella Raflaa muillekin. Erityisesti jälkiruokavaihtoehdot ilahduttivat eikä annoskateudeltakaan vältytty. 

Lauantaina sitten olikin vuoro juhlia jo toistamiseen sukulaisen rippijuhlia. Onneksi päivä oli aurinkoinen ja Islakin sai taas vetää juhlamekon päälle. Tällä kertaa valitsin hänelle kauniin pastellipersikan tyllimekon, jonka taisin jo vuosi sitten ostaa jemmaan jostain Pompin superalesta. Tulihan sillekin nyt käyttöä.

Eppu sai päälleen I Dig Denim -merkin farkkupaidan, jonka tilasin alesta ja vanhat Mini Rodinin farkut. Tuo farkkupaita oli pojalle mieleinen, josta olin tietysti aika iloinen. Eppu halusi välttämättä ottaa mukaan uuden Lego -kirjan, jota sitten selailtiinkin kavereiden kanssa ahkerasti. 

Itsekin sain ottaa käyttöön pari uutta alelöytöä. Marimekon Pekku -mekko oli yksi hyvistä alelöydöistäni. Sen kanssa valitsin Cristellen pastelliroosan pienen nahkalaukun, joka myöskin oli löytö alennusmyynneistä. Taisinkin tänä vuonna ostaa aika monta laukkua alesta, joten nyt on laukkuvarastot hetkeksi täynnä. Näistä muista alelöydöistä lupaan postailla vähän lisää myöhemmin. Nyt onkin sitten juhlat taas hetkeksi juhlittu ja sunnuntai sujuu varaston siivouksen merkeissä. Aika glamoröösiä! Pitäisiköhän laittaa mekko päälle huomennakin, jos siivous sujuisi paremmin. ;)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram