The Brand

Viime perjantaina minä sekä lapset suuntasimme kulkumme kohti Alppilaa. Ystäväni työskentelee Alppilan kirkolla ja hän kutsui meidät Bobles -lastentapahtumaan sekä lounaalle. Lounas olikin huippuhyvä, eikä vähiten lasten mielestä, jotka hotkaisivat lihapulla- ja perunamuussiannoksensa. Se oli jopa niin hyvää, että vauvan piti taputtaa. Itse söin lohta ja perunamuussia, ja sepäs vasta olikin herkullista. Nam, suosittelen muillekin! Lounas tuonne tulee ravintola Alppitorista, ja sen hinta on aikuisilta 9€ ja lapsilta 5€ eli minusta tosi edullinen. Alppilan kirkkohan on tunnettu myös hyvästä brunssistaan, josta postailinkin jo viime keväänä (luettavissa täällä).

Tällä kertaa osallistuimme lounaan lisäksi siis Bobles- tempaukseen, jossa lapset pääsivät leikkimään Bobles -palikoilla ja heitä myös leikitettiin siellä. Tällä kertaa myös pieni Isla pääsi leikkeihin mukaan ja alun epäröinnin jälkeen neiti oikein innostui. 
Tuolla kirkolla järkätään vaikka mitä muutakin tapahtumaa koko ajan, mutta yksi josta pitää mainita on 28.11 järjestettävä hyväntekeväisyystempaus, johon Riikka on kerännyt lahjoja vähävaraisille perheille, ja joita pääsee sitten paketoimaan tuolloin. Riikan blogiin tulee piakkoin tuosta vielä lisää tietoa, jos joku mielii mukaan talkoisiin.

Ja sitten vielä vähän lasten vaatteista. Sekä Epulla että Islalla on kuvissa ruotsalaisen The Brandin vaatteet, jotka Babyshop lähetti heille. The Brand ei ole meille mikään uusi tuttavuus, ja itse asiassa ostin meille tänä syksynä jo muutamia muita saman kokoelman vaatteita. Olen jo hetken aikaa etsiskellyt jotain uusia luottomerkkejä meille, ja luulen nyt, että tässä voisi olla yksi. The Brandin ajatus lastenvaatteista on, että lasten pitäisi aina näyttää lapsilta, mutta tuotteissa voi silti olla mukana myös vähän rock 'n' rollia, vähän muodikkuutta ja vähän leikkimielisyyttä. The Brandin vaatteita löytyy lisää täältä

* Pojan takki, pipo ja t-paita sekä tytön body & leggins The Brand - Babyshop, saatu blogin kautta.

Kommentit (5)

Vierailija

Hei mitä kokoa Islan ihana body on? :) Ja kuinka pitkä neiti itse on? Mietin, että mikä koko passaisi meidän minille :)

 

Jenni

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Hei, Islan pituudesta en ole nyt varma, mutta villi veikkaus että aika lailla 80cm. (?) :)  Body on kokoa 80/86, ja sanoisin että se on juuri nyt sopiva, mutta ei mitään järin suurta kokoa. Ehkä tuo vastaa enemmän 80 kuin 86. Toisaalta kyllä 92/98 olisi varmaan vielä iso. :) 

Vierailija

Mä just viikonloppuna mietin minkä kokoisia noi vaatteet on kun olisin nuorimmalle yhden tilannut. Jätin sitten tilaamatta, mutta eipä olisi sitten ilmeisesti minimiehelle ainakaan pieni ollut :)

-Nanna

Vierailija

Ei olla neuvolassa nyt käyty ja sairaalallakin viimeksi vaan puntarissa, mutta viimeisetkin koon 68 vaatteet alkaa jäämään pieniksi ja kaikki meiltä löytyvät 74/80 kokoset vaatteet ei vielä nätisti päälle istu vaan niitä joutuu kääntämään hihoista ja lahkeista ihan kunnolla. Eli oisko vähän päälle 70cm?

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram