Tässäpä ihana alevinkki:Pikku Minea nettikauppa tarjoaa -20% joulunavaus alennuksen lukijoilleni

Tässäpä ihana alevinkki:

Pikku Minea nettikauppa tarjoaa -20% joulunavaus alennuksen lukijoilleni. Alennus koskee koko  vaatevalikoimaa (Huom! Alennus koskee myös Skip Hop reppuja, mutta ei Skiphop eväslaukkuja, matkalaukkuja, eikä koruja tai neuvolakortinkansia).

Tuon -20% alen saa koodilla joulunavaus ja se on voimassa 22-23.11 eli vain tänään ja huomenna.

Pikku Minean valikoimassa on mielettömän ihania lastenvaatteita upeilta merkeiltä mm. Mini A Ture, Phister & Philina, Ticket Outdoor, Tina Wordstup, Mini Rodini ja Höö. Ja monta muuta muuta ihanaa merkkiä.

Eli nyt kannattaa kurkata löytyisikö pukinkonttiin ihania lahjoja. Omat suosikkini ovat ehdottomasti nuo Ticketin ja Mini Rodinin ulkoilupuvut sekä Höön sisävaatteet. Varsinkin tuo Höön pallopaita on supersöpö, ja se käy sekä pojille että tytöille. Tai jos meillä asustaisi pieni tyttö, ostaisin kyllä tuollaisen ihanan pallo- tai raitamekon mustien leggareiden kanssa. :)

Tässä alla muutamia ihanuuksia Pikku Mineasta.

Kommentit (3)

Meirän Maja

Haluaisin niin monta noista tuotteista, jotka olet koonnut kollaseihin. En oikein osaa eds päättää mitä eniten. Pitäisköhän ihan vaan vähän olla toiveikas ja hakea vaikka se lotto tällä viikolla?

Uutistoimisto Anselmi

Siis voi ei miten ihania! Etenkin nuo alimmat punavalkomustat <3. Kummityttö saattaapi saada joulupakettiin jotain tämmöstä ihanaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram