Nyt täytyy laittaa tämä vinkki tännekin, kun huomasin, että Stockmannin verkkokaupassa on kaikki kodintekstiilit -20% alessa kanta-asiakkaille 28

Nyt täytyy laittaa tämä vinkki tännekin, kun huomasin, että Stockmannin verkkokaupassa on kaikki kodintekstiilit -20% alessa kanta-asiakkaille 28.12-2.12. Ja kanta-asiakkaaksi voi liittyä netissäkin ihan helposti.

Eli jos joku oli tilaamassa esim. Marimekon Pikku Bo Boo lakanoita joululahjaksi, ne olivat tuolla alk. 43,20?, samoin Finlaysonin Muumilakanat ja pyyhkeet alessa. Itse olen ajatellut noita Bo Boo lakanoita pojalle joululahjaksi, joten ehkä ne pitää nyt hankkia. :)

Lisäksi bongasin ihania Marimekon Kippis keittiöpyyhkeitä, Lappuliisa-essun sekä sisustustyynyjä ja lakanoita, eli aika hyviä joululahjajuttuja.

Tai jos joku on suunnitellut hankivansa Gantin iki-ihania tähtityynyjä, tai lakanoita, myös ne olivat nyt alessa.

Nuo Paul Cousinin joulupallot eivät ole enää alennuksessa, mutta pakko nekin oli lisätä näihin kollaaseihin, koska ovat vaan niin ihanat. ;)

Niin ja verkkokaupan nettisivuilta bongasin vielä tällaisen:" Ilmainen toimitus postiin (2,90–5,90) ja kotiinkuljetus vain 10 ? (15–65 ?) 17.12. asti"

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram