Vink! Vink! Päivän pikainen alevinkki, tai oikeastaan huomisen, mutta näyttää toimivan jo tänään.

Oiidesign.se nettikaupassa huomisen joulukalenteriluukussa on CTH minin hatut -30%. Näitä meillä on on käytössä muutama, ja voin todellakin suositella. Täällä muutamia kuvia yhdestä mallista. Nyt tilasin meille tuon tummanruskean Esbjörn karvalakin kun on niin kylmä. Hrrr... :)

Mutta ei mulla muuta, halusin vinkata teillekin tästä, koska nuo lakit ovat ihania!

 

Kommentit (2)

Täti Ruskea

Kiitos, kun olet vinkannut tuon Oii:n joulukalenterin! Olen siitä asti päivittäin käynyt kurkkimassa "päivän luukkua" juurikin silmällä pitäen tätä CTH MINI -tarjousta. Aika erikoista, että avatessani Oiidesignin sivut tänä aamuna, sieltä näkyi vaan sitkeästi luukku 8 (sama oli myös eilen aamulla). Kokeilin sit mennä suoraan CTH MINIn tuotteisiin ja siellä oli onneksi alennetut hinnat! Huh! Olin aikeissa tilata pojille "korvaläppälakit" jo aiemmin syksyllä,mutten sit millään raaskinutkaan tilata ovh:lla neljää lakkia. Päätin ottaa riskin ja jäädä odottamaan alea/tarjousta. Isot pojat valitsivat jo silloin syksyllä ruutukuosisen lakin, jossa on luonnonvalkoista, beigeä ja mustaa/t.sinistä. Ne siis otettiin nyt. Kokopolitiikka vielä vähän arveluttaa, toivottavasti osui oikeaan tai sit pitää vaan vaihdella. Nyt saadaan loppuihin joulunajan menoihin (ja joulukirkkoon ;) ) ihanat ruutulätsät! :) Enää puuttuu yksi Benettonin beige neulehuivi, sit on "paketit" kasassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram