Nopea alevinkki:Stockmannin verkkokaupassa kanta-asiakkaat saavat helmikuussa 20%:n edun normaalihintaisista muodin ja kodin tuotteista koodilla 02LOYAL2013

Nopea alevinkki:

Stockmannin verkkokaupassa kanta-asiakkaat saavat helmikuussa 20%:n edun normaalihintaisista muodin ja kodin tuotteista koodilla 02LOYAL2013 . Etu koskee kertaostosta, johon voi kuulua useita tuotteita (ei koske elektroniikkaa/kodinkoneita). Kanta-asiakkaaksi voi liittyä myös netissä. Kannattaa kurkata erityisesti lastenvaatteet, siellä on monia kivoja juttuja.

Pitää myös vinkata, että nuo Frandsenin ihanat pallovalaisimet ovat nyt kantisalessa, samoin tuo Vitran Uten. Silo seinälokerikko. Meille tilasinkin nyt nuo keltaiset pienet pallot yöpöydän valoiksi.

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.

(Postauksessa mainoslinkki)

 Binary Dataimptypeinvg19847366a2166849

Kommentit (9)

Anonymous

Hei, ihana uusi blogi seurattavaksi. Ja kiitos, kun vinkkaat noita ale-asioita. Joissakin kuvissa vilahtaa ihana musta-valkoinen matto sellaisilla salmiakkityylisillä kuvioilla. Mistä on hankittu, on ihana? t:johku

Anonymous

Aiempaan postaukseen liittyen meinasin kysellä, että oletko saanut mummolta vinkkiä mistä oli ohje shaalikaulusneuleeseen? Meillä ihastuttiin siihen kovasti ja mummi lupasi sellaisen meille kutoa. Tarvitsisi vaan vähän ohjetta varsinkin kauluksen tekemiseen. :)

Karoliina

Marianne

Heips!

Saako tuon alen siis noista kaikista kuvakollaasisi tuotteista kuten ymmärsin? Yritin tilata lastenkenkiä, mutta en onnistu alennusta saamaan..?

Eppusen kaapilla

Hei,
Niiden pitäisi kyllä kuulua siihen, elleivät ole lasten tarvikkeiden alla (tai näin sanottiin kantispalvelusta). Jos laittaa ensin kanta-asiakaskortin numeron ja sitten tuon alekoodin, sen pitäisi toimia. :)
Mutta jos ei toimi, tuota kannattaa vielä kysyä kantispalvelusta +358 (09) 121 3124. Se on klo 21 asti auki, ja pystyvät katsomaan tosi nopsaan tuotekohtaisesti. :)
Itse kyllä olettaisin että lasten kengätkin siihen kuuluvat, mutta nyt kyllä melkein kannattaa kysyä tuolta jos se ei ala toimia.

Eppusen kaapilla

Anteeksi viivästynyt vastaus, mutta nyt sen sain selville. :)
Ohje löytyy Suuri Käsityö lehdestä 2008 vuoden marras-joulukuun numerosta. :)

Marianne

Pitää yrittää uudestaan. Tai suosiolla käydä liikkeessä helmikuun kuponkien kanssa;) Kiitokset joka tapauksessa!!!

Karoliina

Kiitos kovasti vinkistä. Täytyy käydä kirjastosta lehti hakemassa, niin mummi pääsee kutomispuuhiin ja me saadaan ihana neule. :)

Marianne

Käytiin tänään hakemassa ihan liikkeestä kun kerran vieressä asutaan. Yllätyin kun huomasin heidän valikoimiinsa tulleen mini rodinin! Pieni otos valikoimasta, mutta oli kuitenkin! Ja sain kivasti alelapuilla ostettua tytölle kaavailemani undulaatit.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram