Edelliseen haalaripostaukseen liittyen, jos teillä on vielä syksy- tai talvivaatteet hankkimatta, tässä pieni alevinkki.

Nimittäin Boutique Lillis lupasi tarjota lukijoilleni 20% alennuksen koko valikoimastaan, myös aletuotteista. Eli koodilla EPPUSENKAAPILLA saa tuon alennuksen. Ja koodi on voimassa perjantaihin 24.8 asti.

Tein tähän alle vielä pienen kollaasin meidän suosikkijutuista, joita tuolla myydään. Meiltä löytyy nimittäin tuo Skiphopin kettureppu, joka on pojankin suosikki ja nuo Molo kidsin ihanat swetarihousut..sekä ihanat haalarit.

Ja kannattaa käydä kurkkaamassa (ja tykkäämässä) myös Boutique Lillis Facebookissa sekä klikkailla itsensä kantikseksi TÄÄLLÄ. Näin näkee sitten muutkin tulevat tarjoukset ja uudet jutut ennen muita. ;)

BOUTIQUE LILLIS LÖYTYY TÄÄLTÄ.

Kommentit (6)

Hippuli

Hei! Mahtava alekoodi, kiitos siitä sinulle ja etenkin Boutique Lillisille. Vinkkasin kaverillenikin, joka varmasti on juuri naputtelemassa tilausta..

Eppusen kaapilla

Mustakin tää on tosi hyvä ale ja itsekin vinkkasin kaveria Molon toppahanskoista, että tuolta niitä nyt saa.:)
Ja varsinkin jos on ostamassa haalaria niin nyt se kannattaa napata.:)

zirk

Oij, olis kelvannut alekoodi noihin molon housuihin, mutta ne ovat jo varmaan huomenna meillä. Tuli paniikki, kun olivatkin yhtäkkiä kaikkialta loppu Johanneksen koossa! Sain ne onneksi sitten Lilla Companysta. Olivat monet yllättäin ihastuneet basic-housuihin, joissa on kivasti jujua... No, mutta -> Lillisin valikoimaa katselemaan. ;)

Eppusen kaapilla

Mullakin kävi noiden Molon ihanien swetarihousujen kanssa niin, että ehdin ostaa ne jo aiemmin muualta, ja nyt ne olis saanut tosi hyvään hintaan. Noh ei voi mitään, ehkä joku muu saa nyt napata ne tuolta.:)

Hippuli

Niinpä. Kaverini sai napattua sieltä haalarin, hän kun oli myöhästynyt Lasten Taikamaan viikonlopputarjouksesta. Meillä tosiaan fb-kippikseltä tummanruskea Molo kids jo kaapissa. Mielessä kummittelee kuitenkin monta ihanaa Ticketiä, koska sitäkin merkkiä haluisin testata (jo tänä talvena)..

Eppusen kaapilla

Mä haluaisin testata sekä Ticketin että Molon haalaria, mutta toinen pitää valita. :) Ehkä sitten välikauteen taas joku uusi merkki. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram