Hyvää äitienpäivän iltaa! Oma äitienpäiväni huipentui jo viikolla, kun sain ensimmäistä kertaa osallistua päiväkodin järjestämään äitienpäivätilaisuuteen, jossa tarjoiltiin kahvia muffinssien kera, jumpattiin ja lahjottiin äitejä. Itselleni tämä oli tosi tärkeä juttu, koska aiemmin poika on ollut vielä niin pieni, että ei ole kovin paljon äitienpäivästä ymmärtänyt. Nyt päiväkodin lukujärjestyksessä luki jo monta viikkoa sitten "salaista äitienpäiväaskartelua". Minulla oli pieni aavistus, että saattaisin saada vaikka jonkun kukan, koska jo muutama viikko ennen äitienpäivää poika aloitti kotona erilaisten Lego-kukkien rakentelun, joita hän sitten kantoi iloisena minulle: "Minä annan äidille kukan!" Niitä kukkia ehtikin sitten kertyä aika monta. 

Arvaukseni ei mennyt ihan väärin, sillä päiväkodista löytyi äidille itse istutettu auringonkukan taimi sekä paketti. Poika oli niin innoissaan äidille tekemästään lahjasta, että olisi halunnut minun avaavan paketin jo heti päiväkodissa. Kotiin tultuamme hän olikin itse jo innokkaana auttamassa äitiä avaamaan lahjan. Lahja oli niin ihana, että siinä oli äidillä tippa linssissä silkasta liikutuksesta.

Äitienpäivä ei aina välttämättä ole kaikille se iloinen juhlapäivä. Jotkut joutuvat viettämään sitä töissä tai jostain syystä yksin. Äitienpäivä voi tehdä myös surulliseksi. Koska olen joutunut luopumaan omasta äidistäni jo vuosia sitten, oli äitienpäivä ennen omaa lasta aika erilainen päivä. Nyt se on jälleen saanut myös tärkeän merkityksen ja ihan erilaisen odotuksen, eikä äitienpäivää tarvitse viettää haikein mielin. Nuorempana olin surullinen, että en saanut mennä onnittelemaan omaa äitiä, kun kaikki muut tuntuivat viettävän äitienpäivää yhdessä perheen kanssa. Nyt voin mielessäni toivottaa hiljaisen äitienpäivätoivotuksen omalle rakkaalle äidille sinne jonnekin ja myös iloita äitienpäivästä ja omasta äitiydestä. Tässä eräänä iltana oma pieni poika kuiskasi minulle juuri ennen nukahtamistaan: "Äiti, sinä olet kukka!" Voi kuinka hyvältä tuntuu nyt olla itse äiti. 

Hyvää äitienpäivän iltaa ihan kaikille äideille! 

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram