(Postauksessa sisältöyhteistyö)

Kesä 2010 oli uskomattoman kuuma ja helteinen. Odotin tuolloin poikaa ihan viimeisilläni ja kaikki raskauden tuomat vaivat tuntuivat tuplaantuvan kuumuuden takia, ja olo oli todella tukala. Turvotustakin alkoi tulla, ja lopuksi ainoat jalkaani mahtuvat kengät olivat vaaleanpunaiset Adidaksen suihkusandaalit. Niillä olikin sitten kiva läpsytellä sairaalaan ja takaisinkin. Kävi nimittäin vielä niin, että synnytys päättyikin sektioon ja ihastuttavana yllätyksenä jalat turposivat entisestään kun pääsin eroon leikkaussukista. Jalat oikein paisuivat silmissä, ja samalla turposi toinen poski. Paksujalkaista hamsteria kävivät sitten lääkäritkin ihmettelemässä ja joku oli sitä mieltä, että posken turpoaminen johtui ikenistä ja hampaista, ei leikkauksesta. Ilmeisesti kyse oli kuitenkin vaan jostain normaalista leikkauksen jälkeisestä turvotuksesta ja onneksi se katosi vähitellen muutaman viikon kuluttua. Jännä kokemus, ja eipä ole ennen gynekologi meikäläisen hampaita tutkinut. 

Jokin aika sitten kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Zalandolta, ja vaikka Zalandolla on aika huikeat lastenvaatevalikoimatkin, päätin kuitenkin, että nyt valitsen itselleni jotain. Sain siis valita Zalandon valikoimista muutaman jutun, joten mietin, että jos nyt tuota turvotusta alkaa loppukesästä taas tulla, olisi kiva jos minulla olisi muutakin jalkaan laitettavaa kuin ne pinkit suihkusandaalit (nekin kyllä ovat tallella). ;) 

Olen jo pitkään ihastellut erään kollegan mustia Birkenstockeja, ja kun Zalandolla oli niitä aika huikeat valikoimat, päätös oli helppo. Célinekin teki omat versionsa Birkenstockeista ja marssitti muotinäytöksessään mallit catwalkille "läpsyttimet" jalassa, niin pitäähän nyt sellaiset itsekin saada.

Valitsin mustat nahkaiset varvassandaalit, jotka ovat tosi simppelit, mutta eivät ihan ne perinteiset Birkenstockit. Koon kanssa oli hieman pohtimista, mutta päädyin sitten kahden koon välillä isompaan, koska tuskin nämä räpylät ovat ainakaan pienenemään päin. Koko osui ihan nappiin ja kun sandaalit saapuivat ei tarvinnut ainakaan katua valintaa. Ne ovat tosi mukavat jalassa ja näyttävät kivoilta niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. 

Sandaalien lisäksi valitsin itselleni vielä uuden kellon. Bling-bling kellot eivät ole yhtään "mun juttu", ja löysinkin valikoimista tosi simppelin ja (tietysti) mustavalkoisen rannekellon, joka minusta sopii niin kotiin kuin vapaa-aikaankin. Kello on oikeasti miesten kello, mutta sepäs ei minua pelottanut vaan tilasin sen rohkeasti isommassa koossa. Onneksi tuossa kellon hihnassa on tarpeeksi säätövaraa, joten se pysyy kuitenkin hyvin kädessä. Kello on italialaisen NAVA -merkin valmistama ja muitakin heidän kellojaan löytyy Zalandolta. 

Kuvissa ja kollaasissa vilahtava äidin uusi kesämekko on Marimekon Matikka 1 -mekko ja se löytyi kesäalesta. Pitää vinkata tästäkin, koska tuohon mekkoon mahtuu aika hyvin myös iso pallomaha, ja kun se pallomaha ei ole siinä enää, mekko on aika armollinen päällä. 

Tässä nyt vielä äidin uudet jutut kuvissa. Zalandoon liittyen on ehkä piakkoin tulossa vielä arvontakin, joten pysykää linjoilla. :)

X

Kommentit (4)

Vierailija

Hienot jutut ja todella todella myöhästyneet pallomahaonnittelut Hupulaisista!

Vierailija

Mukavia uusia juttuja! Täytyyhän sitä piristystä äidillekin saada :)

 Mä olen mielessäni kanssa muistellut tuota ihanankamalaa kuumaa kesää 2010. Ehdin kokea sen niin raskaana olevana kuin vastasyntyneenkin kanssa enkä tiedä kumpi oli kauheampaa sillä jälkimmäisessä versiossahan kärsiöitä oli kaksin kappalein.

-Nanna 

 

Vierailija

Tosi kivat jutut valitsit! :) Mä kokeilin viime kesänä Kööpenhaminassa noita samoja sandaaleja, mutta se varpaiden välissä oleva muovi? tuntui tosi kurjalta ja jäi sandaalit ostamatta.. Nyt mietin, pitäisikö kuitenkin :D

T. Anu

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram