Oi ihana elokuu! Viime viikolla pääsin viettämään ihan omaa aikaa kavereiden kanssa pienen piknikin merkeissä. Ilma oli lämmin ja ulkona tarkeni helposti istuskelemaan melkein myöhään yöhön asti. On niin mukavaa ja voimaannuttavaa jutella ja istua ystävien kanssa oikein kunnolla. Levitimme maahan piknikviltin ja toinen ystävä oli vielä leiponut ihanan raparperipiirakan meille evääksi. Voisiko parempaa enää ollakaan!
Vaikka kuinka olisi väsynyt, allapäin tai muuten murheissaan, näiden ystävien kanssa huomaa nauraneensa koko illan. He saavat ikävätkin asiat käännettyä positiiviseksi, häätävät herkkuja kärkkyvän lokin kauemmaksi ja saavat ajan kulumaan ihan liian nopeasti. Toivottavasti näitä lämpimiä ilmoja riittää vielä ja toivon, että pääsemme vielä viettämään iltaa ystävien kanssa ennen kuin syksy saapuu koleine säineen ja ulkona ei tarkene enää istuskella. Kiitos ystävät, kun olette olemassa. 

Olen lähiaikoina liikkunut myös uuden turkoosin "ystävän" kanssa. Kyseessä ei ole mikään ihmisystävä, vaan Paezin ihana reppu. Reppu ei ole pelkästään kaunis vaan myös kätevän kokoinen. Ei liian iso eikä liian pieni, vaan juuri sopiva. Sinne mahtuu hyvin omien tavaroiden lisäksi muutamia lasten tarpeellisia juttuja, kuten juomapullo ja muutama vaippa. Repussa on hauska "salatasku" päällä, sisätasku ja jopa irrallinen huppu, joka suojaa sateelta. Sen voi kiinnittää reppuun ja vetää päähän jos sade yllättää. 

Samaan laukkusarjaan on saatavilla myös isompia reppuja, jonne mahtuu sitten enemmän tavaraa sekä weekender -tyylisiä isompia laukkuja. Minusta näissä Paezin laukuissa on ihana handicraft fiilis. Ehkä näissä laukuissa on jotain samaa henkeä kuin Bobon vaatteissa, joista myös pidän kovasti. Johtuisikohan se näistä väreistä vai tuosta jätskiprinttikuviosta repussa? Tai ehkä se on tuo materiaali.

Vinkkinä kerronkin, että Paez -shopissa on nyt menossa alennusmyynti ja näissä laukuissa sekä Paezin kengissä on hyviä alennuksia. Paez shop löytyy TÄÄLTÄ

* reppu ja kassi saatu blogin kautta. 

Kommentit (4)

Vierailija

Hyvät ystävät kyllä auttavat jaksamaan :) Ja tuollainen reppuystäväkin on kiva!

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram