Netflix suosituksia

Mitkä ovat parhaat Netflix-sarjat? Mitä voisi katsoa lomalla telkkarista, kun on hetki aikaa? Katson normaalisti hyvin vähän televisiota, mutta nyt joululomalla päätin, että iltaisin uppoan sohvan nurkkaan ja katselen Netflixiltä hyviä elokuvia ja sarjoja. Oma sarjojen seuraaminen on nykyään sitä, että katson useamman jakson peräkkäin netistä tai sitten katson Netflixiltä jonkun sarjan useampana peräkkäisenä iltana. Sitten taas tulee kausia, kun televisiota ei tule katsottua ollenkaan. Jotenkin tuo perinteinen jakso per viikko ei enää onnistu, koska melkein aina unohdan katsoa jonkun jakson ja viikko on myös aika pitkä aika odottaa jatkoa. :D 

Keräsinkin tähän 5 omaa suosikkiani, mitä sarjoja olen löytänyt Netflixiltä ja joista olen tykännyt erityisen paljon. Toivoisin myös hyviä vinkkejä teiltä, mitä kannattaisi nyt joululomalla katsoa. 

Ihan eka suosikkini on Netflixin oma sarja House of Cards. Se on poliittiinen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat Washingtoniin. Luvassa on jännitystä, kieroilua, juonittelua ja jänniä ihmissuhteita. Kun mieheni puhui tuosta sarjasta, se ei kuulostanut ollenkaan mielenkiintoiselta, mutta kun aloimme seurata sitä, jäin heti koukkuun. Kolmannen kauden pitäisi ilmestyä helmikuussa, joten jos nyt aloittaa, ehtii kaksi ekaa kauttaa katsoa hyvin juuri ennen sitä. ;) 

Toinen tärppi on Orange is the new black. Kyseessä on komedia-draamasarja, joka on myös Netflixin omaa tuotantoa. Sarja sijoittuu naisvankilaan, jonne keskiluokkaista tavallista elämää elävä Piper joutuu yllättäen. OITNB:a on nyt tullut kaksi kautta ja kolmas on kuulemma tulossa ulos 2015. Tämä on hauska, mutta silti myös koskettava ja jännä. Ihan aluksi en tykännyt sarjasta, mutta kun olin katsonut pari jaksoa eteenpäin, olin jo ihan koukussa. Tämän kanssa ei kannata luovuttaa heti alussa. 

Kolmas suosikkini on Suits (Pukumiehet), sarja joka alkoi pyöriä myös MTV3:lla. Suits on amerikkalainen draamasarja, jonka tapahtumat sijoittuvat Pearson Hardman nimiseen lakiyhtiöön (sekä New Yorkiin). Pukumiehet on minusta aika kevyttä katseltavaa, mutta sarja koukuttaa kummasti. Plussaa on myös se, että sarjaa on tehty kolme kautta (ja tuo kolmas ilmestyi nyt juuri katsottavaksi). Eli tämä ei lopukaan ihan heti. Loistavaa "aivot hyllylle" katsottavaa. 

Neljäs suosikkini on Broadchurch -niminen Brittiläinen rikossarja. Tapahtumat sijoittuvat pieneen Broadchurchin kaupunkiin, jossa ei juuri rikoksia tapahdu. Rankasta aiheesta huolimatta sarja on tosi hyvä ja koukuttava. Mukana on myös muutama muualta tuttu brittiläinen näyttelijä, joista tykkään. Broadchurchia on tehty vain yksi kausi, mutta pienen kuukkeloinnin jälkeen sain selville, että siitä on ehkä tulossa myös toinen kausi. En malta odottaa! Suosittelen!    

Viidentenä suosikkina on pakko mainita ruotsalais-tanskalainen rikossarja Silta. Jos et ole vielä katsonut, niin nyt kannattaa! Jokin aika sitten Yleltä tuli myös toinen hyvä tanskalaissarja Perilliset, joka on ehkä vielä vähän parempi kuin Silta (jos vain mahdollista). Silta sarjallehan on olemassa kakkoskausi ja myös Perilliset-sarja saa jatkoa ensi vuonna (Yle Areenassa). Itse olen tanskalaissarjojen suuri fani, joten odotan innolla jatkoa. 
Tässä nämä minun viisi suosikkisarjaani. Toki on tullut katsottua paljon muitakin, mutta nämä ovat jääneet mieleen niin, että jatkoa vaan odotellaan. Netflixistä on välillä vähän hankala etsiä uutta katsottavaa, joten olisi kiva kuulla teidän suosikkeja sekä suosituksia. Vinkit jakoon! :)

PS. Pakko lisätä vielä loppuun mainintana Breaking Bad, jonka olin jotenkin ihmeellisesti unohtanut, mutta jonka lukija Fb:ssa mainitsi. :)

Kommentit (5)

Vierailija

Mun täytyy tunnustaa, että usein iltaisin olen katsovinani telkkua, mutta seuraavana päivänä en osaa edes vastata mitä olen katsonut. En sitten tiedä olenko jossain koiranunessa vai muuten vain muissa maailmoissani. Ehkä joskus sitten taas kun saa nukkua voi alkaa keskittymään ohjelmien sisältöihin :)

-Nanna

Vierailija

Kiitos näistä! Itse olen katsonut jo kaikki House of Cards ja OITNB jaksot ja muita en tuolta Netflixistä tiedäkään. Meinasin jo irtisanoa koko netflixin, mutta ehkä siellä olisi siis muutakin katsottavaa. ;)

Jossukka

Vierailija

Ainut sarja, josta katsoin melko nopeassa tahdissa kaikki kaudet ja jaksot, oli Jälkiä jättämättä. Sen jälkeen aloin katsoa tuota monen suosittelemaa House of cardsia, mutta jostain syystä en päässyt siihen oikein sisälle. Ehkä pitää vielä yrittää. Iltaisin vauvaa imettäessä sitä kaipaisi jotain "aivot narikkaan" -hömppää, kuten sanoit. Nyt käynnistin Downton Abbeyn, joka on kyllä melkoinen toinen ääripää kaikenlaisille "amerikkahömpälle". Pitää vaan jatkaa kokeilua yrityksen ja erehdyksen kautta. Meillä tosin nykyään (etenkin näin lomalla) pitää melkeinpä sopia TV:n katseluajat, kun teinikin jo valvoo myöhempään ja haluaa oman ruutuaikansa. Pienet taas eivät voi muutenkaan katsella hänen ohjelmiaan. Mitkä ohjelmat ovat teillä lasten suosikkeja? 

 

T.Täti Ruskea

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Noin on mullekin käynyt monta kertaa, mutta nykyään en ehdi/jaksa oikein katsoa telkkaa ollenkaan jos sieltä ei tule jotain tosi hyvää (niinkuin joku sarja). :) Mutta nykyään tulee tosi vähän katsottua ylipäätään mitään, ainoastaan välillä näitä valikoituja juttuja. :)

Jossukka: Ei kannattaa luovuttaa vielä! :) Mä katson ehkä eniten Netflixiä, ellei sitten jotain uutisia ja Pikku Kakkosta lasketa. ;-D Mutta sieltä on tosi vaikea koittaa etsiä mitään, melkein pitää aina tietää, muuten kestää kauhean kauan löytää jotain hyvää. Ja Facebookin puolella on nyt suositeltu myös sellaisia kuin Glade ja Bones, ne mä taidan laittaa seuraavaksi omalle listalle. :) 

Täti Ruskea: Joku muukin on joskus kehunut tuota Jälkiä jättämättä. Kiitos vinkistä, taidankin alkaa katsoa sitä seuraavaksi. Downtown Abbey taitaa olla myös aika kehuttu. :)
Voi, mä niin "odotan" tuota murkkuikäisten aikaa. Täytynee silloin ostaa joku oma telkkari, jota saa katsoa. ;-D 

Vierailija

Perillisten uudet jaksot alkavat ensi viikolla!
Perilliset (12) (Arvingerne / 2. tuotantokausi / Tanska 2014)
Yle Fem keskiviikkoisin klo 21.00, alkaen 1.4.2015
7 jaksoa,14 päivää Yle Areenassa
yle.fi/aihe/artikkeli/2015/03/25/unelma-gronnegaardin-kartanosta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram