Esikoisen syntymän jälkeen hiukseni eivät kokeneet mitään suurta kriisiä tai hirveää hiustenlähtöä vaan pääsin aika helpolla. Tällä kertaa vauvan ollessa noin puolivuotias, hiuksia alkoi lähteä aivan järkyttävä määrä, usein pesun jälkeen ihan tukottain. Poikakin totesi: "Äiti sun hiuksia on joka paikassa!". Ja niin niitä olikin, yök. Tummat ja pitkät hiukset vielä näkyivät tosi hyvin. Jossain vaiheessa aloin olla aika varma, että minusta tulee kalju, mutta nyt vauvan lähestyessä 8 kuukauden ikää, hiustenlähtö on vähän helpottanut. Ja kuinka ollakkaan, otsalla törröttää järjetön määrä muutaman sentin pituisia uusia hiuksia.

Sain varattua ajan luottokampaajalle niin, että kerralla kuntoon laitettaisiin hiukset, kynnet ja kulmat. Kampaajalle päästyäni tuomio oli aika tyly. Puolet hiusten latvoista oli kulunut pois ja toisella puolella oli enemmän hiuksia kuin toisella. Ja ne latvat, ääk! Menin kampaajalle vähän sillä mielellä, että en tiennyt mitä haluaisin. Mutta onneksi on luottokampaaja, jolla olen käynyt todella pitkään, ja joka aina tietää, mitä tehdä. Hiuksista lähti sitten pituutta aika lailla ja niihin laitettiin vaaleampia raitoja sekaan. Lisäksi latvat leikattiin takaa kolmion mallisiksi, niin ne ovat kivat myös ponnarilla. Sitten vielä kun kynnet ja kulmatkin olivat kunnossa, olo oli mitä mahtavin. Nyt hiuksia on taas kiva laittaa, kun ne eivät ole liian pitkät (eivätkä ihan kuolleet). Viime kerrasta kampaajalla oli ihan liian pitkä aika, joten nyt varasin uuden ajan jo valmiiksi, ettei se sitten taas jää. Joskus on tosi kiva hemmotella itseään vauva-arjen keskellä. Olisikin kiva kuulla, miten olette hoitaneet raskauden ja imetyksen vaurioittamia hiuksia? Onko kellään mitään vinkkejä hyvistä hoitotuotteista?

 

Tämän oman kunnossapidon lisäksi kauneudenhoitoon liittyen kävin vielä Madaran pr-tilaisuudessa kuuntelemassa Madaran perustajan ajatuksia kauneudenhoidosta, luonnonkosmetiikasta sekä trendeistä ja muutamista uusista tuotteista. Tilaisuudessa lanseerattiin mm. uusi Pihlaja body butter, jota on ollut kehittämässä bloggari Nora Shingler. Madaran hoitotuotteita olen ostanut jo aiemminkin ja olen niistä tykännyt ihonhoidossa, joten oli kiinnostavaa kuulla, mitä uutuuksia merkiltä oli nyt tulossa. Erityisesti puhdistusvaahto on ollut suosikkituotteeni, jota voin suositella. Se on ainakin sopinut herkälle iholleni todella hyvin ja on miellyttävä käyttää. Tuo uusi body butter (sekä syksyllä tuleva superseed öljy, joka näkyy kuvassa alla) tuntuvat myös hyviltä, mutta kerron niistä vaikka lisää kun käyttökokemusta kertyy. 

Kommentit (1)

Vierailija

Mun hiustenhoito on kyllä valitettavasti rajoittunut ihan pesuun ja kampaukseen. Olen jo pri kk haaveillut leikkauttavani ainakin puolet pois, mutta huudontäytteinen kampaamokäynti ei jostain kumma syystä innosta eikä lastenvahtejakaan ole käytettäväksi tarjoutunut. Onneksi normiarjessa räjähtäneen olemukseni näkee vain lapset.

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat