Kiireen keskellä ja kesän aikana oma kauneudenhoito, tai oikeastaan ihonhoito on taas jäänyt ihan retuperälle. Ja naamasta sen näkee. Rutikuiva iho on taas syksyä kohden muuttumassa korpuksi. Kauhukseni vielä huomasin, että silmien ympärille oli ilmestynyt jotain valkoisia pieniä näppyjä (yäk). Tuttu kosmetologi valisti, että ne ovat kuivassa ihossa esiintyviä miliumeja. Apua! Kosmetologikäynnin lisäksi on pakko tehdä itsekin jotain.
Kävin taistoon kuiva ihoa vastaan Madaran ihonhoitotuotteilla, joita sain jokin aika sitten testattavaksi. Näistä kerron täällä blogissa todella mielelläni, koska olen Madaran juttuja ostanut ja käyttänyt aiemminkin, ja ainakin minun iholleni ne ovat tehneet todella hyvää. Ehkä joku muistaa puhdistusvaahdon, josta taisin kirjoitella kesällä viimeksi. Madaran puhdistusvaahto puhdistaa ihon todella hyvin meikistä, mutta ei jätä sitä kuitenkaan kireän tuntuiseksi, mikä on ollut ikävää monissa muissa käyttämissäni puhdistusaineissa. Lisäksi tuo vaahto on aika ihana ja helppo levittää kasvoille. Itse en niin tykkää perinteisistä puhdistusaineista.


Puhdistusvaahdon lisäksi olen nyt käyttänyt pehmentävää kasvovettä (kuivalle ja kosteusköyhälle iholle). Kasvovoiteena on ollut Deep moisture cream (syväkosteuttava voide kuivalle iholle). Tuosta kasvovoiteesta olen tykännyt tosi paljon ja sen jälkeen iho on tuntunut todella hyvältä pitkään. Sain vielä myöhemmin pullon Superseed Radiant Energy kasvoöljyä, jonka pitäisi virkistää väsynyttä ihoa. Superseed öljyä olen käyttänyt erityisesti silloin, kun olo on muutenkin väsynyt, ja valvotut yöt vauvan kanssa näkyvät naamasta (eli aika usein). Luin vielä noista tuotetiedoista, että tuota öljyä on turvallista käyttää myös raskauden aikana. Tuota suosittelen lämpimästi väsyneille äideille, jotka haluavat hemmotella itseään hetken kotona. Tarkka puhdistus ja säännöllinen kuorinta ja rasvaus olisi tosi tärkeä muistaa. Nyt kun olen hetken ottanut illalla ajan oman ihon hoidolle, se on tuntunut myös mukavalta pieneltä hemmotteluhetkeltä iltaisin. Toivottavasti saan nyt näillä konsteilla ihon kuntoon. 

Mutta sitten vielä mukavaan asiaan. Kesällä kertoilinkin jo täällä blogissa, kun kävin Madaran pr-tilaisuudessa (postaus täällä). Siellä esiteltiin uusi Madaran tuote Pihlaja Daily Defence body butter, jota on ollut kehittämässä bloggaja Nora Shingler. Kyseessä on siis Pihlaja vartalovoi, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Tuon vartalovoin koostumus on täydellisen pehmeä ja ihanan tuntuinen, ja se imeytyy todella helposti ihoon. Tuote on myös vegaani ja se on turvallinen käyttää raskauden aikana. Lisää voi lukea täältä. Nyt sain sitten tilaisuuden arpoa kolme purkkia Pihlaja vartalovoita teidän lukijoiden kesken. Laitan arvontaan osallistumisen tällä kertaa tuonne Facebook-sivujeni puolelle, eli osallistua voi kommentoimalla sinne ko. postauksen alle (ei tähän). Tägään sitten voittajat (3kpl) sinne. Arvonta alkaa NYT ja päättyy sunnuntaina 7.9 klo 23.59. Onnea arvontaan tasapuolisesti. 

PS. Ja jos joku kiinnostuu Madarasta (ja luonnonkosmetiikasta) siitä voi käydä lueskelemassa lisää Madaran omilla sivuilla

*Yhteistyössä Madara*

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram