Laukku: Cristelle // Takki: Gina Tricot // Farkut: H&M // tennarit: Converse // kello: Daniel Wellington // sormus: Pernille Corydon* // aurinkolasit: Tommy Hilfiger* (Specsavers)  *saatu blogin kautta

Olin pitkästä aikaa tapaamassa ystäviäni ja päädyimme istumaan iltaa ihanaan Birgittaan Hernesaarenrantaan. Upeasta ilta-auringosta huolimatta ulkona oli tosi kylmä tuuli, ja siellä olisi melkein tarvinnut huivin ja hanskat. Siksi menimmekin sisälle istumaan. Sisältäkin on upeat näkymät suoraan merelle.

Pyysin kavereita ottamaan muutaman kuvan asustani. Olen kyllä "laukkuihminen" ja rakastan ostaa laukkuja, mutta en ole sanan varsinaisessa merkityksessä tainnut koskaan rakastua mihinkään tiettyyn laukkumalliin. No nytpä tuli sekin päivä koettua. Löysin nimittäin Stokkalta aivan ihanan mustan nahkalaukun, joka on aivan täydellinen kesän menoihin. Laukun merkki on Cristelle ja se on hyvin yksinkertainen musta "kirjekuorilaukku", varustettuna hopeisella vetoketjulla ja ohuella olkahihnalla. Nahka on tosi pehmeää ja laukun koko on täydellinen. Laukku ei ole liian iso, eikä liian pieni, ja se kulkee mukavasti olalla tai sitten olan yli vietynä. Laukun hinta oli 69,90€ ja koitin etsiä sitä Stokkan nettikaupasta, mutta sieltä ne olivat jo loppu. Myymälöissä noita kuitenkin saattaa vielä olla, jos joku muu tuosta kiinnostuu.

Istuimme aika pitkään kahvin ja herkkujen parissa juttelemassa ja parantamassa maailmaa. Tällaiset hetket ystävien seurassa ovat kyllä ihana henkireikä arjessa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille! :)

Kommentit (4)

Vierailija

Oi ja voi ihastus mikä laukku! Ja kaunis äiti vapaailtaa nauttimassa :)

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram