Olen kertonut joskus tällä blogissa meidän normaaliaamuista, jotka ovat usein aika kiireisiä. Siksi panostammekin viikonloppuisin hitaampaan aamiaiseen ja rauhalliseen istuskeluun aamiaispöydässä. Saimme Nespressolta hauskan aamiaishaasteen, jossa olisi tarkoitus kertoa meidän aamiaisesta.

Aamiaisessa on kyllä joka päivä haastetta kerrakseen. Usein aamu menee nimittäin niin, että kun lapset ja koirat on ruokittu, ja kaikki sotkut selvitetty ja jäljet korjattu, oma aamupala unohtuukin tai jää valitettavan pieneksi. Meillä on ollut tuo Nespresson Inissia keitin jo pidemmän aikaan ja se on joka päivä käytössä. On ihanan helppoa, kun saa keitettyä yhden kupillisen hyvää kahvia nopeasti. Ilman sitä kahvikupillista on ainakin tämän äidin vaikea herätä uuteen päivään. 

Siksi kuvasinkin tähän kaksi aamupalaa. Toinen on on sellainen, jonka mielelläni söisin joka aamu, enkä vain viikonloppuisin. Siihen kuuluu myös aina pari kuppia maitokahvia, johon olen vaahdottanut maidon. 

Ja sitten on tämä normaali arki, eli se kahvikuppi ilman sitä ihanaa aamupalaa. Mutta onneksi on edes se kahvikupillinen, joka miehen äidin tiellä pitää. Olisikin kiva kuulla, millaisia aamuja teillä vietetään, ja unohtuuko muilla äideillä aamupala arjen kiireessä? Entä onko muita, joiden aamu ei voi alkaa ilman kahvikupillista? :)
(* Nespresso aamiaishaaste yhteistyö)

Kommentit (8)

Vierailija

Tutulta kuulostaa :D Hyvä toi eka kuva! Heti ollaan kurottelemassa että mitäs sinne pöydälle yritettään oikein kattaa?

Vierailija

Täällä kotiäiti ja kaksi alle kaksivuotiasta pikkutyyppiä. Lapset heräilevät samaan aikaan ja kun vaipanvaihtojen ym. kautta on päästy aamiaiseen asti, keitän ihan ensimmäiseksi kahvia. Kun kahvi keittyy, teen samalla puurot (joo, kaksi puuroa, isommalle karkeista hiutaleista ja pienelle puurojauheesta). Marjoja ja maitoa ja puurot pienille eteen. Itse syötän pienempää, tarvittaessa autan isompaa ja juon samalla kaksi-kolme kupillista maitokahvia. Joskus isompi lapsi haluaa jugurttia tai leipää. Luemme myös usein yhdessä aamun lehden niin että minä luen toisella silmällä, vanhempi lapsi katselee kuvia ja pienempi tekee onnellisena silppua jo luetuista sivuista.

En syö oikeastaan koskaan aamuisin mitään. Jotenkin en vain saa alas mitään kiinteää, kahvia sen sijaan on ihan pakko saada. Onko tuo Nespresson keitin oikeasti hyvä? Millaista kahvia sillä saa? 

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1/1: Tiedätkö sellaisen vaiheen, kun kaikki tavarat pitää siirtää keskelle pöytää? ;-D 

Vierailija 2/2: Meillä onneksi vähitellen siirrytään nyt samoihin ruokiin vauvan kanssa kun mitä muu perhe syö, mutta joo, olen myös tehnyt kahta puuroa. :) Paperilehden peruin, koska en ehdi ikinä lukemaan sitä, mutta digiversiota onneksi joskus. :) 
Mä sekä mies ollaan tykätty tuosta ihan älyttömästi. Itse teen usein lattea, joten suosittelen ton kanssa jotain maidonvaanhdotinta. Nyt oli muuten Hullareilla tosi hyvä tarjous tosta samasta keittimestä, 49,90 (muistelen), joten jos samanlaisia tarjouksia tulee vastaan, kannattaa kokeilla. Itse tykkään noista kahveista ja myös siitä kun saa yhden kupin tosi nopeasti. Pieni miinus on se, että noita kapseleita ei myydä kun Nespresson omissa liikkeissä tai netissä (ilm.laadun valvonnan takia tms), mutta me ollaan netistä tilattu ja ne kyllä tulee aika nopeasti. :) 

Vierailija

Meillä äitikin tarvitsee puuronsa, mutta myös kahvinsa muuten ei mistään tule mitään. Pienempi 3kk ei onneksi syö vielä puuroa ja isompi 2v syö puuronsa itse. Meillä tuo esikoinen on aina syönyt samaa puuroa kuin muu perhe, joten ei onneksi ole tarvittu monia puuroja. Enkä kyllä nyt toisellakaan kierroksella tee toiselle sitä vauva puuroa jos ei ole aivan pakko. Tälle äidille aamupala on tärkeä, mutta tunnustan kyllä että lounaat jää usein väliin tai sitten se korvataan jollain turhalla esim keksillä kahvin kanssa. Kapselikahvinkeittimiin on herännyt kiinnostus, etenkin kun päivällä juo monesti yksikseen vain sen kupillisen niin ei viitsisi keittää normaalilla keittimiellä. Se olisi niin helppo ja nopea tapa, mutta tuskailen jo noita kaikkia kodinkoneita jotka vie tilaa tasoilta.  Oi voi ehkä sitten seuraavaan ja toivottamasti isompaan keittiöön.

Vierailija

Mikä se aamupala oikein on? Eli juu ei oikein ehdi etenkään normiarkena mitään suuhunsa laittaa. Tai kahvia on kyllä pakko saada että jaksaa valvotun yönkin jälkeen.

 Puuroa meilläkin on aina keitetty vaan yksi versio, mutta meillä ei mitään sihtikurkkuisia lapsia ole ikinä asunutkaan eli muukin ruoka on ollut karkeampaa.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 4/5: Mulla käy usein niin, että on jo lounasaika ja muistan että en ole syönyt edes aamupalaa. Ja sitten sama uudestaan iltapäivällä. Ai niin! ;) 
Musta tuossa yksi paras juttu on se, että saa sen yhden kupin vaan, ja nopeasti. Mäkään en jaksaisi tavallisella keittimellä varsinkaan yksin päivällä keittää yhtä kuppia pelkästään. Aamuisinkin juodaan kapselikahvia minä sekä mies. Mutta jos tulee paljon vieraita, niin sitten kyllä keitetään useimmiten isolla pannulla tavalista kahvia. :) Mutta tosiaan, meillä on aika paljon laskutilaa keittiössä ja silti tuntuu että kaikkia koneita on liikaa. Osaa käytetään päivittäin ja osaa sitten harvemmin. :P 

Nanna 5/5: No sepä se! En pääse minäkään ilman kahvia liikkeelle aamulla. Ja jos ei vauva herätä yöllä, niin siitä kyllä pitää huolen joku muu. Viime yönä naapurin auton varashälytin lauloi monta kertaa eli taas sai heräillä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram