Vauva nukkuu

Tarkoitus oli tulla eilen toivottamaan teille lukijoille, ystäville ja tuttaville hyvät joulut, mutta päivä meni niin touhussa, että se jäi sitten tekemättä. Eppu odotti aamusta asti joulupukkia ja meno oli kyllä aika villiä koko päivän. Pelasimme kuitenkin varmaan sata kierrosta Afrikan tähteä, söimme kaksi kertaa oikein pitkästi, ulkoilimme, leikimme ja katsoimme piirrettyjä lasten kanssa sisällä. Isla tosin oli kummallisen väsynyt koko päivän ja nukahti kerran miehen syliinkin ihan yhtäkkiä. Joulun suosikkilahjat olivat selvästi Lego Chimat sekä Disney prinsessa ja Miffy -kirjat.

Ja niinhän siinä sitten kävi, että Islalla alkoi nousta kuume illalla. Ja sitten sairastui myös Eppu tänä aamuna. Onneksi nyt on kuitenkin paljon uusia leluja ja tekemistä sisälläkin, vaikka tietysti olisi ihana päästä ulos laskemaan mäkeä. Toivottavasti lumet eivät nyt ihan heti sula pois, että mekin ehdimme vielä pulkkamäkeen.

Miten teidän jouluaatto meni? Toivottolen nyt teille ihanaa ja tunnelmallista joulupäivän iltaa. ♥

Kommentit (4)

Vierailija

Pikaista paranemista suloisille pikkupotilaille! Meillä nuorin on kadottanut ruokahalunsa ja ollut väsyneen oloinen eli saa nähdä onko hänkin tulossa kipeäksi. Aatto tosin sujui hänen kanssaan paremmin kuin ikinä :)

-Nanna

Vierailija

Ihania kuvia olet saanut lapsistasi, ja pikaista paranemista teille. Meilläkin joulu meni lasten kanssa pelatessa ja touhutessa. Syksyllä löysin kirpputorilta hyväkuntoisen afrikan tähden ja siitä lähtien se peli on ollut 5,5 vuotiaan suosikki. Aatona myös meijän pienempi poikani väsähti, kun toisella oli vielä antibiootti kuuri päällä ja iltapäivästä jo kuume oli taas vähän noussut. Olen ollut sinun blogin lukijana jo monta vuotta ja aina välillä muistan myös kommentoida, molemmat lapset myös meillä samanikäisiä. :D 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Mukava kuulla, että teidän aatto sujui mukavasti! :) Koittakaahan nyt pysyä terveinä siellä ja välttäkää nämä taudit! ♥ 

-TaNjA-: Ja voi kiitos! Voi että mä tulin iloiseksi tästä sun viestistä!!! :´)))) Ihana kun olet ollut mukana niin pitkään, kiitos! ♥ Ja voi näitä tauteja! :P Toivottavasti pääsette pian eroon lentsusta!!! 
Afrikan tähdestä; Mun isäni toi Epulle ton pelin kesällä, ja mä ajattelin ,että eihän se osaa sitä pelata vielä. Mutta kuinka väärässä mä olinkaan! :D Kaiken lisäksi pojan kanssa on tosi hauska pelata, joten luulen, että meidän loma menee aika lailla pelien parissa. :) Lisäksi tää oli myös mun oma lempipeli kun olin lapsi, joten hyvin se mun isä tiesi. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram