Aarrekid on yksi meidän lempimerkeistä, ja minua todella harmitti kun en päässyt Kiinan reissun takia syksyn uuden malliston esittelytilaisuuteen. Onneksi sain Aarrekidiltä kuitenkin ihania kuvia uudesta mallistosta, joita voin jakaa täällä blogissa. 

Niille, jotka eivät Aarrekidiä vielä tunne tässä pieni esittely: "Aarrekid on kotimainen tuotemerkki, joka panostaa lastenvaatteiden muotoiluun, ekologisuuteen ja käytännöllisyyteen. Kohderyhmänä ovat lapset vastasyntyneestä kahdeksaan ikävuoteen, ja vaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat suositut pehmotyynyt ja torkkupeitot. Tänä päivänä Aarrekid edustaa suomalaista muotoilua myös kansainvälisesti. Tuotemerkillä on jo yli 50 jälleenmyyjää ympäri maailmaa, muun muassa Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Sadunomaiset ja tarinalliset kuosit sekä printit saavat lapsen mielikuvituksen lentoon ja sopivat sekä tytöille että pojille. Jokainen tuote on harkitun suunnittelutyön tulos, jonka takaa löytyy lahjakkaita alansa ammattilaisia. Aarrekidin tuotteet edustavatkin suomalaista kuosi- ja mallisuunnittelua parhaimmillaan." 

Tulevan syksyn malliston uuden kuosin nimi on Rooster ja se on tekstiilisuunnittelija Miia Kajaanin käsialaa. Printin mielikuvitusta ruokkivaan satumaailmaan mahtuvat niin kukko, sieniä keräilevä karhu, neulova mustekala kuin robottikin. Valkoisella pohjalla asustelevista turkoosin ja keltaisen sävyisistä hahmoista löytyy jokaisella katselukerralla uutta ihmeteltävää, kuten Aarrekidin kuoseista yleensä. Siksi ne ovatkin meillä myös lapsen mielestä niin kivoja. Ihana tuo uusi kuosi, vai mitä? :) 

Aarrekidille tunnusomaisen printtimalliston rinnalle nousee tänä syksynä uusi Aarrekid Junior, joka laajentaa kokotaulukon 140 cm asti. Beneath the Northern Lights –nimeä kantava malliston ovat suunnitelleet Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulun muoti- ja vaatetusalan opiskelijat. Koko suunnitteluprosessi alun ideoinnista ohjeisiin ja mallikappaleisiin saakka on opiskelijoiden käsialaa.

X

Kommentit (3)

Vierailija

Onpas ihana! Musta tuntuu, että meillä asuva pieni mies ihastuisi tuohon heti jos näkisi. Sen verran monia pojan suosikkijuttuja kuosissa vilahtaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram