Pääsin viikko sitten tutustumaan brunssin ääressä Aarrekidin uuteen ja raikkaaseen kevätmallistoon. Aarrekidin uuden SS2014 kuosin on suunnitellut Piia Keto ja sen nimi on Monsters. Kuosi on väreiltään hyvin keväinen ja Aarrekidin tapaan siitä löytyy paljon tutkittavaa ensi silmäyksenkin jälkeen. Suunnittelija oli tilaisuudessa itse paikalla ja kertoi, että Aarrekidin kuoseilla voidaan lähestyä leikkimielisesti lapsille pelottavia asioita. Nämä kuosin monsterit ovatkin varsin ystävällisen ja jopa hellyyttävän näköisiä. Piia Keto on suunnittelut Aarrekidille myös muita kuoseja kuten monien hyvin tunteman Aarremetsä -kuosin. Tämä uusi Monsters -kuosi on kyllä vähintään yhtä ihana kuin tuo Aarremetsä, ja itse ainakin tykkään Piia Kedon kädenjäljestä tosi paljon. 

Kevään mallistoon kuuluu taas t-paitoja niin pitkä- kuin lyhythihaisinakin, leggarit, shortsit, mekko, pipo sekä vauvan asusteita ja ihana pehmeä pallo, jossa on helistin sisällä. Monsters -kuosin rinnalla näkyy myös Aarrekidin mustavalkoista raitakuosia, joka on myös peräisin Kedon kynästä.

x

Kommentit (2)

Vierailija

Mä en ole oikeastaan Aarremetsän jälkeen tykännyt Aarrekidin kuoseista mutta tää näyttää tosi kivalta. Uskon että poikakin tykkäisi. :)

 

- Sari

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram