En ole koskaan ollut aamuihminen, eikä oikein kukaan meidän perheessä taida olla. Tykkään silti aamuista kovasti, aamun auringosta ja kauniista valosta, ja siitä, että tunnelma on sellainen mukavan leppoinen. Lapsetkin ovat rauhallisia, tai sitten vaan suloisen unisia. Yleensä ihan ensimmäisenä juttuna aamulla avaan kaikki verhot, että saadaan ihanaa valoa sisään. Nyt syksyllä tuntuu, kuin valo olisi vähän sinertävä. 

Aamuun kuuluu myös monta kuppia kuumaa kahvia tai sitten iso lasi lattea. Lapset saavat aamulla katsella piirrettyjä ja itse koitan saada juotua edes kupillisen kahvia rauhassa. 

Lapsilla on kuvissa ebben syksymalliston vaatteita. Erityisesti tykkään tuosta Epun trumpettikuosisesta hupparista, joka minusta sopii pojalle tosin hyvin värinsä puolesta. Syksymallistossa oli myös kivoja sini- ja punavalkoraidallisia paitoja, joista tykkäsin tosi paljon. Koko mallisto on nähtävissä täällä. ebben syksyä on myynnissä mm. Lilla Companyssa. Tsekatkaa sieltä! :) 

* ebbe vaatteet saatu bloginäkyvyyteen.

Kommentit (6)

Vierailija

Kiireettömät aamut onkin parhaita :) Meillä taitaa pienimmällä olla vieläkin unihiekkaa silmissä sillä luuli Eppua veljekseen. Voi kehveli sentään kuinka veikka on päässyt ihanan Islan viereen :D

-nanna

Vierailija

Aamut ovatkin ihania, yöasuissa sitä on mukavaa heräillä piirrettyjen parissa, paitsi kun Hupu joutuu tulemaan joskus jo ennen kello kuusi aamulla mummille ja papalle kun hänen äidillä alkaa silloin aamutyö, onneksi niitä ei ole usein. Mutta tänäänkin pikkumies tulee vasta kello 14 ja me viedään sitten hänet kotiin iskälle kun iskä palaa reissutyöstään. Tai iskä hakee hänet, jomminkummin aina. Suunniteltiin, että mennään naapurikaupungin kirjastoon tänään ja sieltä sitten hieman metsätielle kävelemään, ulkoillaan ja nautitaan korin antimista. Tein aivan tavallista jauhelihapitsaa ja sitä Hupu syö mielellään, saa siitä tarvittavaa lihaa sitten kivasti kun ruoka ei aina oikein maistu. Mehua ja pruuttaa otetaan myös mukaan ja omenaa. Kuulin, että hänen Reiman takista oli vetoketju mennyt rikki, se harmittaa mutta voi olla, että viemme sen ompelijalle joka laittaa siihen uuden jos se on mahdollista eikä maksa liikaa, takki menisi vielä keväälläkin kun on tilava. Oikein ihanaa syyspäivää ja uutta blogikirjoitusta tässä odotellessa. Tv. Mummikki

Vierailija

Ihania kuvia <3

Joskus aurinko paistaa juuri oikeasta suunnasta ja valo taittuu kivasti. Silloin huomaa myös muut suloisuudet <3

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Haha, vähänkö ihana uniheikkainen! :D ♥ 

Mummikki: Oi, pizzapäivä kuulostaa mukavalta! Ja vetoketjut, ne on aika usein ongelmallisia. Kannattaa laittaa valmistajalle siitä viestiä jos on ihan uusi takki ja heti mennyt rikki. 
Kirjastoreissut on aina mukavia .Hyvä kun muistutit siitä, taidamme itsekin lähteä huomenna käymään. :)
Mukavaa viikonloppua teille! ♥

Vierailija: Kiitos ♥ Kyllä huomaa, ja silloin myös huomaa kaiken pölyn ja muun vähän liian hyvin. :D 

 

Vierailija

Ihania kuvia :) mäkin tykkäsin joskus aamuista, nykyään ne on menny vähän blaah mallille :D

Titti