Näin pimeän aikaan aamutkin ovat jotenkin erilaisia, hyvin unisia.

Tekisi mieli vaan ryömiä takaisin peiton alle kun on pimeää ja kylmää, mutta työpäivinä ei auta muu kuin hilata itsensä ylös ja alkaa toimimaan. Viikolla lenkitän koirat aamuisin, ja jos herätyskellon torkkua on tullut siirrettyä liian monta kertaa hörppään pikakahvit tai nappaan kahvin termosmukiin autoon. Ja eikun menoksi! Yleensä mies ja poika heräävät vasta kun olen lähtenyt tai juuri lähdössä, ja aamuisin mies kantaa vielä unisen pojan alakertaan aamupalalle. Silloin tekisi vaan mieli vetää yöpaita takaisin päälle ja jäädä kotiin. Joskus herättyään poika tykkää katsella ulos yläkerran ikkunasta ja ihmetellä ulkona jo töihin meneviä ihmisiä tai katsella vaan sadetta ihan hiljaa.

Mutta onneksi on viikonloput. Silloin saa juoda kahvin rauhassa samalla kun lukee lehteä ja löntystellä hitaasti kävelyllä koirien perässä. Joku toinen taas voi jäädä rauhassa järjestelemään autoja tai katsoa vaikka piirrettyjä. Ei ole kiire mihinkään.

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (15)

Katri

Tunnelmallisia kuvia! Ihana toi, missä Eppunen katsoo ikkunasta. Kiireettömyys on kyllä se asia, mitä yritän nyt vielä kotona ollessa muistaa arvostaa, varsinkin just aamuisin se on ihana juttu. Välillä ikävöin jo tosi kovaa takaisin töihin ja haluaisin vaihtelua tähän, mutta yritän nauttia nyt tästä hetkestä ilman aikatauluja. Ihanaa ja rauhallisen rentouttavaa viikonloppua sinne teille!

Nanna

Meillä Tellu kaipaa noita rauhallisia aamuja. Itse taas olen liiankin tottunut aamun kiireettömyyteen eikä tahdota ehtiä pakollisille aamumenoille vaikka kuinka ajoissa alettaisiin hiljalleen valmistautumaan. Rauhallista ja ihanaa viikonloppua!

EAF

Ihania yöpukuja pikkusella. Mistä on toi toiseks alimman kuvan traktoripaita?
kivaa viikonloppua teillekin!

RIIKAN BLOGI

IHANAT KUVAT! ja kohta voit siirtyä siihen latteen..

Mä haluan noi Epun housut!!!!!

Eppusen kaapilla

Ja senkin oikeastaan huomaa vasta nyt kun on töissä, ei ne viikonloppuaamut olleet niin erilaisia silloin kun oli kotona, tai sitä vaan ei aina muistanut. :)
Nautihan sinä vielä ihanista kiireettömistä aamuista! <3

Eppusen kaapilla

Kiitos samoin sinne ja kiitos myös huippukivasta seurasta perjantaina!:) <3

Eppusen kaapilla

Heh, niinhän se menee, ja on kyllä meilläkin perjantai aamuisin kotona ollessa tuo lähtö hieman h-i-d-a-s-t-a :D
Rentouttavaa viikonloppua teille! :)

Eppusen kaapilla

Kiitos, punainen traktoripaita on Baby Gapin pyjaman yläosa :) Siellä on paljon ton tyylisiä pyjamia, samoin Mini Bodenilla. :)

Eppusen kaapilla

Kiitos <3 Ja niinpä voinkin, Giganttiin käy tieni pian!:)))

Ja miks sä haluat Epun housut?:D

Eppusen kaapilla

Kiitos samoin sinne, oikein rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua koko perheelle!:)

villa auroora

Rentoa viikonloppua sinnne, meillä taitaa olla aika samanikäiset pojat ja samanlaisia mielenkiinnon kohteita.... autot elokuvan autot, petet ja meillä myös palomies sami..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram