Hyvää itsenäisyyspäivää! Päätin ihan itsenäisyyspäivän kunniaksi listata viisi Suomessa suunniteltua juttua, jotka olen ostanut lähiaikoina. Olen myös suomalaisen muotoilun ystävä, joten siksikin aihe on aika lähellä sydäntä. Nämä kaikki viisi sopivat hyvin myös joululahjavinkeiksi. Tässä omat suosikkini nyt:

1. Marimekko - Suuria kuvioita kirja. Tykkään tosi paljon Marimekosta ja tämä kirja on tällä hetkellä minulla luettavana. Suomalaisen maailman kuulun brändin rakentaminen on vaatinut verta, hikeä ja kyyneleitä ja Marimekon tarina kannattaa todella lukea. Tästä kirjasta ei myöskään draamaa puutu. Suosittelen! 

2. Suomalaiset korvakorut. Ostin Ornamon joulumyyjäisistä Tiia Arkon suunnittelemat korvakorut. Minulta löytyy jo ennestään yhdet toiset Arkon korvikset, jotka ovat olleetkin suosikit jo varmaan kolmen vuoden ajan. Pelkistettyä ja kaunista designia. Tykkään!

3. Vimman vaatteet. Tämä suomalainen brändi on hiljaa vallannut alaa omasta sekä lasten vaatekaapista. Ihania kuoseja ja simppeleitä staileja arkeen. Ei mitään turhia yksityiskohtia, vain yksinkertaisesti kaunista. Lempivaatteita lisää!

4. Lempisormus. Tämä sormus löytyi korjaamon Designmarkkinoilta pari viikkoa sitten. Kyseessä on Kuusankoskelta kotoisin olevan Littlebit designin sormus, joka onkin ollut sormessa siitä lähtien kun ostin sen. Suosittelen katsastamaan merkin muut ihanat korut. 

5. Kauniit rintakorut. Olen lähiaikoina ostanut useamminkin saman tyylisen rintakorun, mutta uusin löytyi joulumarkkinoilta Poola Katarynan kojusta. Puinen kettu on ihana mustassa villakangastakissa. 

Tässä nämä! Mitkä on teidän suomalaisia ja Suomessa suunniteltuja suosikkeja? :)

Kommentit (4)

mummikki

Kivoja olet ostanut, suomalaista ennen kaikkea, itsekin pyrin ostamaan aina suomalaista, etenkin vaatteet, kengät ja elintarvikkeet sekä pesuaineet ja vessa- ja talouspaperit, talouspaperia menee nykyään todella paljon. Tässä sitä vietetään itsenäisyyspäivää, arki alkaa taas aamulla ja kerätään voimia raskaaseen työviikkoon, hyvää illan viettoa teille sinne koko perheelle.

nannaonni

Kivoja juttuja! Me juuri odotellaan tytön kanssa Vimmalta pakettia saapuvaksi. Joululahjaksi taas on kääriytymässä omille tai kummilapsille esim. MUKA VA:n ja Papun vaatteita. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram