Mini Rodini Pierrot

Lupasin aiemmin esitellä teille lisää meidän arkimekkoja, joita tässä on vähitellen opeteltu käyttämään. Melkein kaikki Islan kotimekot ovat trikoisia ja mukavia ja sukkahousujen kanssa pidettynä ihanan helppoja. Tässä meidän 3 tämän hetken suosikkia.

1. Yksi syksyn suosikkimekko on ekassa kuvassakin näkyvä vaalean persikan värinen Mini Rodinin Pierrot -kuosinen mekko (tämä täällä), jota on käytetty paljon valkoisten sukkahousujen tai mustien leggareiden kanssa. Ihastuin tuohon Pierrot- kuosiin niin, että ostin myös bodyn ja leggarit Islalle samassa kuosissa, mutta violettina. 

2. Toinen paljon käytetty mekko on ollut The Brandin Flounce dress (tämä täällä) , joka on swetaria ja siinä on dip dye helma. Nuo The Brandin käyttämät frillat hihoissa ovat minusta aika söpöt myös mekossa. Tämä vähän paksumpi mekko toimii mainiosti myös talvisaikaan.

3. Kolmas arkimekko, joka ansaitsee maininnan on Mini Rodinin mopsimekko. Tämä musta mekko on niin ikään Rodinin tämän syksyn mallistoa.

Ja sitten vielä vinkkinä tämä, jos joku etsii kivoja julisteita lastenhuoneeseen. Vaikka lastenhuoneiden sisustaminen on lähiaikoina jäänyt vähän vähemmälle, ostin jokin aika sitten Islalle kuitenkin ihanan uuden julisteen Pikkuotuksesta. Juliste on ruotsalaisen Miniwillan käsialaa ja se jäljittelee noita Moderna museetin Warhol -julisteita, joita meiltä löytyy kotoakin useampi. Aika hauska idea siis tehdä tuosta uudenlainen variaatio. Miniwillalla on muitakin tosi kivoja julisteita, kannattaa katsastaa ne. :)

* Mini Rodinin Pierrot mekko sekä The Brand -mekko saatu Babyshopista

Kommentit (6)

Vierailija

Ihania mekkoja vaikka en mä niistä niin poikien äitinä :D mutta mistä tuo ihana Miffy pupu on?

-titti // tittin elämää

Vierailija

Kivoja mekkoja! Tuo mopsimekko on meilläkin ollut kovin tykätty :)

 

-Epätoivoisesti luurin kanssa kamppaileva nanna

Vierailija

Ensimmäisessä pesussa meillä mekko hieman haalistui, mutta sen jälkeen ei ole juuri muutoksia ollut. Pähkäilin laatuongelmista lukiessani palauttaisinko mekon, mutta kun tyttö siitö niin tykkäsi niin en raaskinut palautella kun pienellä alellakin sain mekon ostettua.

-Nanna

Vierailija

Hui!

Toi pelle näyttää hullulta murhaajalta tai vähintäänkin heroinistilta.

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram