Hui! Viimeisiä hetkiä viedään ja huomenna pitäisi olla valmiina postailemaan ihan uuteen(vanhaan) blogiin, uudenlaisille alustalle ja toivoa vielä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin. Kaiken blogimuuttohässäkän lisäksi tässä on ollut paljon muutakin hommaa. Yhtenä ehkä suurimpana juttuna olivat Epun kaverisynttärit, joita vietettiin viikonloppuna. Ilman kommelluksia ei niistäkään pirskeistä selvitty, mutta ainakin ollaan kaikki vielä jotakuinkin yhtenä kappaleena, vaikkakin edelleen väsyneenä viikonlopun jäljiltä. Huh, miten rankkoja lastenjuhlat voivatkaan olla! ;-) 
Lupaan kertoa lisää meidän ekoista Tanskassa vietetyistä kaverisynttäreistä uuden blogin puolella ihan pian, mutta tässä muutama pikku vihje, mitä tuleman pitää. Sieltä siis selviää:

- Kelpasiko suomalainen kakku kavereille?

- Selvittiinkö metsäsynttäreistä ilman sadevarustusta?

- Saivatko vieraat koskaan kaverilahjojaan ja

- Kuka sai viimeisen palan kakkua?

Paljon muutakin hauskaa on luvassa, joten pysykää messissä ja tulkaa uuden blogin puolelle. Tähän kohtaan on pakko vielä sanoa tärkein asia, eli kiitos Vauvan Anna, Marianne ja Paula mielettömistä mahdollisuuksista ja niin monista asioista, joita opin teiltä. ♥ ♥ ♥ 

HUOM! Blogini löytyy 1.9 alkaen osoitteesta eppusenkaapilla.com

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram