...oma piha. Tiedättekö sen aamukiireen, kun lapset vaativat päästä ulos mutta itsellä on vielä aamukahvi mukissa, hampaat harjaamatta ja vaatteet pukematta? Siinä kohtaa oma takapiha on kuin taivaan lahja! Lapset voi päästää ulos jo edeltä eikä tarvitse pölähtää naapureiden silmiin ihan takkupeikkona.

...päättynyt superviikko. Suuri osa tämän kaupungin asukkaista odottaa jazz-viikkoa ja Suomi Areenaa kieli pitkällä. Odotin kai joskus itsekin. Tänä vuonna tuo kesän superviikko ei kuitenkaan tarkoittanut ilmaiskeikkoja, kahviloissa istumista tai keskustan ihmisvilinää. Muusikko teki töitä 11 iltaa (ja yötä) putkeen ja tehtiin useampana iltapäivänä ns. läpsystä vaihto. Eilen tajusin, etten käynyt keskustassa kertaakaan, eikä Muusikkokaan käynyt kuuntelemassa yhtään keikkaa. Some olisi kannattanut laittaa kokonaan säppiin viikon ajaksi, olisi säästynyt tuttujen päivityksiltä.

...ihana ystävä, joka ehtii kylään jazz-viikon riennoista huolimatta. Ja tuo mansikoita tullessaan! 

...suihkurauha. Joskus harvoin meilläkin pääsee suihkuun ilman, että kukaan seisoo vieressä ja/tai aukoo ovia edestakaisin kulkiessaan. Silloin ehtii kuoria ihon, käyttää hoitoainetta ja levittää jopa kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Luksusta.

...kohta koittava elokuu. Koska heinäkuussa työskenteleminen on aivan oma taiteenlajinsa, olen alkanut odottaa elokuuta. Normaalimpaa arkea, omaa päiväkotia, omaa ryhmää. Tämän sekavan välitilan päättymistä. Päivystävässä päiväkodissa on oikein mukavaa, mutta vaihtuvat lapset ja työkaverit ja vieraassa paikassa oleminen alkavat jo vähän puuduttaa. (Viimeisenä työpäivänä annan kertoa itselleni kaikki taloon liittyvät kummitusjutut, nyt en vielä uskalla!)

...naapuri, joka poikkeaa tuomaan uunituoretta raparperipiirakkaa. Toistuvasti.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Piia kasvattaa muiden lapsia, kuvittelee voivansa oppia joskus laulamaan, rakastaa hyvää ruokaa ja haaveilee kunnon yöunista. Rakastaa kaikkea kaunista, harrastaa eko-hörhöilyä ja on äärimmäisen mukavuudenhaluinen. Kotona arjen jakavat Muusikko, 1/12 syntynyt L ja 8/15 syntynyt N. 

 

onelettavahuolella@gmail.com

Seuraa Bloglovin'issa!

Seuraa Facebookissa

 

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016
Joulukuu

Instagram