Onpa ollu pitkään hiljaista blogin puolella. No, eipä me mitään erikoista oo tehtykään. Painettu flunssaisina arkea eteenpäin ja odotettu kohta alkavaa lomaa. Voi sanoa että perkele tulee loma tarpeeseen. 

Nyt onki meikäläinen astunut kauas omalta mukavuusalueelta sillä olen yksin Helsingissä kursseilla. Yhden yön reissu. Enpä oo tainnut näin pitkää aikaa olla pois kotoa sitten jaken syntymän. Kyllähän tuo jo ikävä poikaa on. Ja vaimoa tietysti. 

Kurssi on ollut jo tähän menessä aivan loistava ja toinen päivä vielä tulossa. Hirviästi hyödyllistä asiaa jota voin soveltaa omassa työssäni. Koulupäivän päätyttyä sovittiin serkun kans että nähdään pitkästä aikaa ja käydään jossain syömässä. Ruoka oli kyllä hyvää ja illasta serkku piti turistille vielä kunnon kaupunki kierroksen. Tärkeimpänä kohteena tottakai salkkareiden pihlajakatu :D

Pitkä päivä takana joten aikaisin nukkumaan jotta huomenna on aamulla taas skarppina oppimassa uutta. Öitä! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

31-vuotias, oululainen 4/14-syntyneen vallattoman sydäntenmurskaajapojan isä. Blogini on päiväkirjani, johon kirjoitan kaikkea perheemme arjesta. Kuinka poikamme kehittyy ja kasvaa. Miten pyöritämme arkea kahden vuorotyössä käyvän vanhemman voimin ja miten 11-vuotias matriarkka Martta-kissa sekoittaa päiviä. Toivottavasti viihdyt blogini parissa. Tervetuloa mukaan.

Teemat

Instagram