Blogi on ollut hiljainen pitkän aikaa. Ja pysyy hiljaisena vielä muutaman kuukauden. Olen päättänyt pitää muutaman kuukauden blogitauon, koska arki on tällä hetkllä niin hektistä vauvan, uhma-ikäisen ja esiteinin kanssa. B:lle on iskenyt aivan kamala uhma plus jostain syystä B:n unirytmi on kääntynyt ihan väärään suuntaan. Huonosti nukutut yöt näkyvät myös päivällä ja itsekin väsyneenä ei aikaa tunnu olevan enää koneella istumiseen.

Meillä jyllää myös aivan kamala flunssakierre -pahiten minussa. Olen ollut viimeisen parin kuukauden aikana ainakin neljästi jo flunssassa. Kun parannun edellisestä, tulee seuraava heti perässä. Inhottavaa olla koko ajan sairaana. Onneksi lapset on sentään välttyneet pahimmilta taudeilta ja olleet suhtkoht terveinä. 

Meillä on vietetty 12v ja 5v synttäreitä, Nipsu on oppinut näyttämään kieltä ja nauramaan ääneen ja on meillä jo nukuttu 7 tunnin yöuniakin muutaman kerran. Monta asiaa on opittu ja Nipsu oppiikin koko ajan jotain uutta. 

Kokonaan en blogia ole jättämässä vaan palaan blogin pariin muutaman kuukauden päästä. Sillä välin voit seurata meidän arkea snapchatissa ja instagramissa nimimerkillä justcallmesuzy. Niitä päivitän edelleen ahkeraan. 

Nähdään siis muutaman kuukauden kuluttua tai sitä ennen snapchatissa ja instagramissa! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Uusperheen äiti kirjoittelee elämästä, kirppistelystä ja vauva-arjesta. Perheeseemme kuuluu lisäkseni avomieheni J sekä kolme tytärtämme, Lissu 11v, B 4v ja syyskuussa 2016 syntynyt Nipsu. Meillä höpsöttely kuuluu arkirutiineihin.

Vanhan blogin ja sen postaukset löydät täältä: Colour Outside the Lines 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram