Lapsi nappaa lelun toisen kädestä ja muksauttaa samalla kaverin kumoon. Miten toimit?

Lastenpsykologien mukaan kaksivuotiaana ihminen on väkivaltaisimmillaan. Pieni lapsi ei ole vielä oppinut riittävästi itsesäätelykyä, vaan aikuisen täytyy opettaa sitä hänelle. Kerro, miten sinä toimit tulistuvan kaksivuotiaan kanssa.

Osa kommenteista julkaistaan etunimellä tai nimimerkillä Vauva-lehdessä. Muista kertoa sähköpostiosoitteesi lisäkysymysten varalta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Kysely: Miten toimit, kun taapero käyttäytyy huonosti?

Minustakin on hankala tilanne, kun omalta lapselta napataan lelu, mutta vanhempi ei puutu siihen mitenkään. Miten sitä voi omalle lapselle opettaa, että lelua ei saa ottaa toiselta, jos lapsi saa sellaisia kokemuksia itse, että häneltä voidaan ottaa lelu eikä sitä lelun nappaajaa koskaan toruta? MInusta kyllä sitä toisenkin lasta pitäisi saada ojentaa, mutta miten sen tekee niin, ettei se vanhempi vedä hernettä nenukkiin.
Lue kommentti

Kukkuu, missä varpaat? Vastaa kyselyyn ja kerro, millaisia leikkejä vauvasi rakastaa!

Kutittelua, pöristelyä, kukkuu-leikkejä ja hassuja riimejä. Vaikka vauva ei vielä osaa roolileikkejä, hänen kanssaan voi ja kannattaakin leikkiä ihan alusta asti. Leikkihetket ja huumori tulevat luontevasti osaksi päivittäisiä hoitohetkiä. Ihan pienikin ymmärtää, mistä leikissä on kysymys: hauskuudesta ja jaetusta ilosta.

Millaisista leikeistä sinun vauvasi nauttii erityisesti? Millaiset asiat saavat hänet innostumaan?

Osa kommenteista julkaistaan etunimellä tai nimimerkillä Vauva-lehdessä. Muista kertoa sähköpostiosoitteesi lisäkysymysten varalta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Odottaja, tilaa uutiskirjeemme nyt: saat maksuttoman Meidän Perheen tai Vauvan näytelehden ja voit voittaa uutuuskirjan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä!

Kun tilaat uutiskirjeen,

1) saat kerran viikossa sähköpostiisi parhaat juttumme raskaudesta ja synnytyksestä.

2) voit tilata maksuttoman Meidän Perhe - tai Vauva-näytelehden.

3) osallistut kilpailuun, jossa kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan 3 kappaletta Aku Ankan Vauvakirjoja (Sanoma, 2017). Ankkamaisen hulvattomaan kirjaan voi merkitä oman pikku untuvikon mitat, möläytykset ja pulautukset sudenpentumaisella tarkkuudella. Yhden palkinnon arvo on 24,90 e.

Tästä voit katsoa, miltä uudistettu kirje näyttää.

Kerro mielipiteesi toukokuun Vauvan jutuista ja voita 30 euron arvoinen Name it -lahjakortti.

Kerro mielipiteesi toukokuun Vauvan jutuista.

Vastanneiden kesken arvomme lahjakortteja, joilla voit ostaa Name it -tuotteita. Name it on tanskalainen vaatemerkki, jonka tavoitteena on luoda vastuullista ja trendikästä muotia lapsille. Mallistossa on vaatteita niin vauvoille kuin kouluikäisillekin. Palkintoja arvotaan kaksi, ja yhden palkinnon arvo on 30 euroa.

Palkinto arvotaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken. Kisa sulkeutuu 15.6.2017.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mitä turhaa ja mitä tarpeellista kassistasi löytyi?

Nyt puhutaan sairaalakassin sisällöstä. Mikä oli turhaa, mikä oli tarpeellista, mikä taatusti erilaista? Vastaa kyselyyn, teemme aiheesta jutun Vauva-lehteen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.