Kaipaavatko tipusi ja pupusi seuraa rairuohoniitylle? Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Scootaloo ja Sweetie Belle laukkaavat apuun!

Suloisen poniniityn loihtiminen pääsiäisen piristykseksi on helppoa kuin heinänteko. Näin se käy:

  1. Kylvä rairuohot hyvissä ajoin ennen pääsiäistä. Toimituksen nurmet kasvoivat koristelukorkeuteen noin viidessä päivässä. Jos kylvöaika pääsi livahtamaan ohi, monista (kukka)kaupoista saa valmiiksi vehreitä pääsiäisniittyjä.
  2. Lataa kuva-arkki aivan artikkelin lopussa näkyvästä linkistä (mylittlepony_koristeet.pdf) ja tulosta itsellesi sopivan kokoinen ponilauma. Kuvissa näkyvät ponit on tulostettu A3-kokoon.
  3. Leikkaa ponit irti ääriviivoja pitkin. Kestävämpiä koristeita saat, kun liimaat kuvat kartongille, leikkaat uudelleen ja päällystät koko komeuden kontaktimuovilla. Ponit pysyvät korkeassa ruohossa mainiosti pystyssä ilman tukeakin, mutta voit myös teipata koristeiden taakse esimerkiksi cocktailtikun tai pari ja tökätä ponit multaan niiden varaan.
  4. Asettele ponit niitylle ja täydennä halutessasi vaikkapa suklaamunilla, tipuilla ja höyhenillä.
  5. Ikioma Equestriasi on valmis! Iloista pääsiäistä!

P.S. Jäitkö vallan rairuohotta? Ei hätää! Ponit sopivat mainiosti vaikkapa virpomavitsojen koristeiksi: tulosta hulmuharjat A4-kokoiselle arkille, leikkaa irti ja teippaa pajunkissojen kylkeen. Tai miten olisi pääsiäiskollaasi? Maalaa vesiväreillä pääsiäisniitty tai kokoa se erivärisistä paperi- tai kangaspaloista ja liimaa ponit siihen.
 

 

P.S. 2: Ihanat My Little Pony -kirjat ja -lelut löydät Lasten Omasta Kaupasta.


Kaupallinen yhteistyö

Oletko tiukka Autot-asiantuntija, vai alkaako yksityiskohtia muistellessa nousta savu pellin alta? Testaa, niin tiedät! Hauskoja Autot-tarinoita voi lukea ja kuunnella Lasten Omassa Satukirjastossa!

 

Kaupallinen yhteistyö

Olitpa sitten vauhdikas Salama tai leppoisa Lizzie, hauskoja Autot-tarinoita voi lukea ja kuunnella Lasten Omassa Satukirjastossa!

 

Ääneen luettu lastenromaani Polkupyörän arvoitus kertoo pyöräkilpailusta, jonka aikana tapahtuu kummia. Pelaako joku osanottajista kieroa peliä? Vauhdikkaan dekkaritarinan voi lukea ja kuunnella tällä viikolla maksutta Satukirjastossa.

Tilaajat pääsevät seikkailemaan myös Tassulaaksoon ihanien Palatsin palleroiden kanssa. Uutuustarinassa Rohkeat yövartijat pikkukissa Hely ja tiikerinpentu Sauli kisaavat siitä, kumpi niistä on urheampi. Kumpi niistä uskaltaa selvittää, millainen otus kuorsaa linnan kätköissä?

Kaupallinen yhteistyö

Aku Ankka Juniorissa käynnistyy keskiviikkona 5.7.2017 suuri Sudenpentujen luontobongauskisa. Kilpailuun voi osallistua joka päivä 16.7. asti vastaamalla Juniorin nettisivuilla esitettyyn kysymykseen.

Aku Ankka Juniorin nettisivuille ilmestyy joka päivä 5.-16.7.2017 uutta bongattavaa luonnosta, ja kertomalla omista havainnoistasi voit voittaa. Bongattavien listan voit myös tulostaa etukäteen tästä. Kiikarissa ovat luonnon ihmeet muurahaispesistä sammakoihin ja muihin.

Kuvien kohteita ei tarvitse äkätä juuri kyseisenä päivänä, vaan riittää että havainnon on tehnyt tänä kesänä. Ja vaikka ei mitään onnistuisikaan bongaamaan, kisaan voi silti osallistua. Mitä useampana päivänä vastaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kivaa kesäpuuhaa: kahdeksan kirja ja palapeli -pakettia.

Ei kun ulos aistimaan! Kisaan vastattuasi voit jatkaa Aku Ankka Juniorin luontoaiheisten puuhien ja tarinoiden ihmettelyä osoitteessa www.juniori.akuankka.fi.

Iloisia hetkiä luonnossa ja Juniorin parissa!
Toivottavat Aku Ankka Juniorin tekijät