Kaupallinen yhteistyö

Tuliko munittua? Ei hätää! Aku Ankan toimitus on nyt laatinut kaikkien vastakuoriutuneiden vanhempien iloksi ankkamaisen hulvattoman täytettävän Vauvakirjan, johon voi kirjata oman pikku untuvikon mitat, möläytykset ja pulautukset sudenpentumaisella tarkkuudella.


 

Elämässä voi joskus käydä niin, että haikara pudottaa kotiovelle pienen, tuhisevan nyytin. Vauva-aika vaipparalleineen ja valvomisineen hurahtaa helposti ohi ennen kuin ehtii kissaa sanoa, mutta johonkin olisi silti mukava kirjata ylös oman pienokaisen kävelemään oppiminen, hampaiden puhkeaminen tai ensimmäinen väärään paikkaan lirahtanut pissa. Onneksi on keksitty vauvakirjat!

Itsekin erinäisiä untuvikkoja vuosien varrella kasvattanut Aku Ankan toimituskaarti on nyt kantanut kortensa vauvakirjojen kekoon ja laatinut opuksen, jonka sivuille voi tallettaa tavallisempien tietojen ohessa muun muassa tiedot jälkikasvun lempiserkusta ja rikkaimmasta sukulaisesta ynnä ensimmäisen kerran kun lapsen suusta kuuluu "Kääk!". Kirjan kuvitus on poimittu Akkareista, Taskareista ja muista ankkasarjakuvista vuosien varrelta ja täytettävien sivujen lomassa on myös muutama yksisivuinen sarjakuva, joten ei oikeastaan edes haittaa, vaikka kirjaa ei edes tulisi aivan viimeisen päälle täytettyä. (Niin, tuleeko täytettyä? Vastaa kyselyymme!)

Uunituoretta Aku Ankan Vauvakirjaa on saatavilla hyvinvarustetuissa kirjakaupoissa sekä tietenkin Aku Ankan omassa verkkokaupassa.

 

 

Vauvakirja, uhka vai mahdollisuus?

Mitä ajattelet, kun kuulet sanan "vauvakirja"?

Rrrrrrakastan vauvakirjoja! Täytän joka kohdan huolella.
Rrrrrrakastan vauvakirjoja! Täytän joka kohdan huolella.
50.0%
Vauvakirjat ovat kivoja, mutta kuka niitä ehtii täyttää?
Vauvakirjat ovat kivoja, mutta kuka niitä ehtii täyttää?
43.8%
Juuei. Hankkikoon ja täyttäköön ken haluaa, mutta en minä.
Juuei. Hankkikoon ja täyttäköön ken haluaa, mutta en minä.
6.1%
Ääniä yhteensä: 114