Supersuositut hännänheiluttajat Samppa, Rolle, Vainu, Rekku, Toma, Kaja ja Halti seikkailevat nyt myös lastenkirjojen sivuilla.

Osataanko teilläkin Ryhmä Haun tunnuslaulu ulkoa etu- ja takaperin? Onko satuvalikoimaan toivottu kirjoja, joissa nämä reippaat karvaturrit kirmaisivat? Jos vastaus on "kyllä", Kids Median kirjatoimituksella ja Lasten Oman Kaupan puotipuksulla on teille ilouutisia: televisiosta tutut haukut valloittavat kohta lastenhuoneiden kirjahyllyt!

Tammikuussa on jo ilmestynyt kolmen koiratarinan kokoelma Aina valmiina! sekä herttainen tarinakirja Pikku ystävä pulassa. Pian kauppoihin saapuvat myös hauska Ryhmä Hau -piilokuvakirja ja aivan pienillekin sopiva ääninappikirja Merirosvojen aarre. Kesän ja syksyn aikana ilmestyy vielä lisää Ryhmä Hau -aiheisia tarinakirjoja sekä kaksi numeroiden oppimista tukevaa kirjaa.

Kuten Ryhmä Haun ystävät jo tietävätkin, kyseessä on huippusuosittu lasten animaatiosarja, jota on Suomessa esittänyt Yleisradion TV2. Sarja kertoo seitsemän koiranpennun pelastuspartiosta, jota johtaa Riku-niminen poika. Kun koirien kaulapanta hälyttää, ne rientävät Vahtitornille Rikun luo kuulemaan tehtävänsä. Kukin pentu tuo ryhmään oman erityiskykynsä, ja yhdessä ne selviävät mistä vain – oli pelastettavana sitten kissanpentu tai kivivyöryn uhkaama juna.

Ryhmä Hau -uutuuskirjoihin voi tutustua Lasten Omassa Kaupassa, josta löytyy yli 60 Ryhmä Hau -tuotteen valikoima. HAUskoja luku- ja leikkihetkiä!

 

 

Ääneen luettu lastenromaani Polkupyörän arvoitus kertoo pyöräkilpailusta, jonka aikana tapahtuu kummia. Pelaako joku osanottajista kieroa peliä? Vauhdikkaan dekkaritarinan voi lukea ja kuunnella tällä viikolla maksutta Satukirjastossa.

Tilaajat pääsevät seikkailemaan myös Tassulaaksoon ihanien Palatsin palleroiden kanssa. Uutuustarinassa Rohkeat yövartijat pikkukissa Hely ja tiikerinpentu Sauli kisaavat siitä, kumpi niistä on urheampi. Kumpi niistä uskaltaa selvittää, millainen otus kuorsaa linnan kätköissä?

Kaupallinen yhteistyö

Aku Ankka Juniorissa käynnistyy keskiviikkona 5.7.2017 suuri Sudenpentujen luontobongauskisa. Kilpailuun voi osallistua joka päivä 16.7. asti vastaamalla Juniorin nettisivuilla esitettyyn kysymykseen.

Aku Ankka Juniorin nettisivuille ilmestyy joka päivä 5.-16.7.2017 uutta bongattavaa luonnosta, ja kertomalla omista havainnoistasi voit voittaa. Bongattavien listan voit myös tulostaa etukäteen tästä. Kiikarissa ovat luonnon ihmeet muurahaispesistä sammakoihin ja muihin.

Kuvien kohteita ei tarvitse äkätä juuri kyseisenä päivänä, vaan riittää että havainnon on tehnyt tänä kesänä. Ja vaikka ei mitään onnistuisikaan bongaamaan, kisaan voi silti osallistua. Mitä useampana päivänä vastaat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kivaa kesäpuuhaa: kahdeksan kirja ja palapeli -pakettia.

Ei kun ulos aistimaan! Kisaan vastattuasi voit jatkaa Aku Ankka Juniorin luontoaiheisten puuhien ja tarinoiden ihmettelyä osoitteessa www.juniori.akuankka.fi.

Iloisia hetkiä luonnossa ja Juniorin parissa!
Toivottavat Aku Ankka Juniorin tekijät