Nyt tilaajaa hemmotellaan! Kun tilaat Vauva- tai Meidän Perhe -lehteä, saat nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat Vauva, Meidän Perhe, Me Naiset, Cosmopolitan, Sport, Suuri Käsityö, Kodin Kuvalehti, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys,Tiede, ET, ET Matkaopas ja ET Terveys.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule Vauva-lehteä, tilaa se täältä. Meidän Perhe -lehden voit tilata täältä.

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

Arjen kiireessä välipaloilla on tärkeä rooli. Lapsi syö pieniä annoksia kerrallaan, eikä pysty tankkaamaan pitkää ateriaväliä varten, kuten aikuiset. Syömällä säännöllisesti nälkä ja kiukku pysyvät loitolla, energiaa riittää päivän temmellyksiin ja koko perheen yhdessäoloon.

1. Vaihtelu virkistää. Hyvä välipala koostuu kasviksista, marjoista, hedelmistä ja täysjyväviljavalmisteista. Täydennyksenä voi käyttää vaihdellen vähärasvaisia maito- ja lihatuotteita.

2. Hyvät hiilihydraatit imeytyvät hitaasti, joten ne pitävät verensokerin sopivalla tasolla pitkään. Hyviä hiilihydraatteja on täysjyväviljassa.

3. Proteiini ja kuidut pitävät nälän loitolla pidempään. Proteiinia on runsaasti muun muassa maito- ja täysjyvätuotteissa. Kuitua saat esimerkiksi täysjyväviljasta ja hedelmistä.

4. Etsi muutama helppo ja terveellinen välipala, joihin voit tukeutua myös kiireessä. Silloin houkutus tarttua karkkeihin tai muihin herkkuihin pienenee.

5. Löydä rytmisi. Välipalat kannattaa sovittaa omaan arkeen ja energiankulutukseen. Keskimäärin on suositeltua syödä kolmen tai neljän tunnin välein.

Vinkit antoi Raision ravitsemusterapeutti Marja Vakkuri.

Testaa jotakin näistä täysjyväviljaa sisältävistä välipaloista:

 

Nalle Mansikka-Kaakaokeksimysli sisältää rapeaa täysjyvämysliä, mansikkaa, minikokoisia suklaakeksejä, runsaasti kuitua ja vain vähän sokeria. Tuotteella on Sydänmerkki.

Nalle Neljän Viljan Täysjyvähiutaleissa yhdistyvät rukiin, vehnän, kauran ja ohran parhaat ominaisuudet. Täysjyvähiutaleet sisältävät runsaasti eri vitamiineja, kivennäisaineita sekä vatsaystävällisiä kuituja. Hiutaleiden keittoaika on vain 3 minuuttia.

Nalle Välipalakekseissä yhdistyvät marjojen maku, terveyttä edistävä täysjyvä ja kuidut. Pieni keksi sopii myös pieneenkin käteen. Tuote on laktoositon, maidoton, munaton, runsaskuituinen ja Sydänmerkillä varustettu.

Katso välipalareseptejä täältä!

 

Osaatko suojata digiminäsi tai asioida verkkokaupassa turvallisesti? Testaa, kuinka hyvin tunnet digimaailman ja voita 500 euron lahjakortti K-ryhmään.

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Mastercard, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän järjestämään Arvontaan.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen kilpailuun.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 7.4.–5.5.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla kyselyyn ja täyttämällä lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot sekä vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on 500 e lahjakortti K-ryhmään. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan viikolla 18 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Voittajan on noudettava ja palautettava kaasuauto järjestäjän ilmoittamasta osoitteesta.

Järjestäjänvastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa palkinnosta aiheutuvista lakisääteisistä veroista. Voittaja vastaa kaikista muista palkinnon hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Lapsimessuilla tulevat vauvan vanhemmat voivat vertailla vauva-arjen parhaita tuotteita ja vinkkejä kätevästi saman katon alla. Messujen uudella Neuvola-alueella saa lisätietoa mm. imetyksestä, lapsen ensiavusta ja nimen valinnasta.

Odottaja: lähestyykö laskettu aika, mutta et ole vielä hankkinut vauvallesi vaunuja tai sänkyä? Askarruttaako sinua imetys tai vauvan nimi? Tai kaipaatko täydennystä omaan vaatekaappiisi?

Helsingin Messukeskuksen Lapsimessuilla 21.–23. huhtikuuta voit tutustua satoihin odottajille ja pikkulasten vanhemmille tarpeellisiin tuotteisiin. Voit vertailla kätevästi lastenvaatteita, vaunuja, vauvan kantoratkaisuja sekä sänkyjä ja muita tarvikkeita, ja saat apua tuotteiden valintaan ammattitaitoisilta näytteilleasettajilta.

Messuilla ovat mukana muun muassa Gugguu, Metsola, Name It, Blaa, Papu, Mainio, Vimma, Silverjungle, Kaiko, Pouta, Paapero, Roo, Little Maya, Kiddow ja For minis and mommies.

Näyttelyosastoilla vinkkien ja tuote-esittelyjen lisäksi voi osallistua arvontoihin ja voittaa esimerkiksi kätevät Stokke Xplory-rattaat. Osa näytteilleasettajista, kuten Nordic Family Group AB, jakaa osastollaan odottajille ilmaisia tuotepaketteja.

 

Messu-uutuus: Neuvola ratkoo pulmia

Lapsimessujen uudella ohjelma-alueella eli Neuvolassa saat vinkkejä imetyksen alkumetreille sekä vauvan kantamiseen ja lapsen nimivalintaan. Neuvola-alueella voit myös poiketa muuten vain pienelle tauolle ja jutella muiden odottajien ja lapsiperheen vanhempien kanssa.

Tietoiskuja pitävät muun muassa Imetyksen tuki ry:n koordinaattorit Anna Groundstroem ja Niina Mäkinen, kouluttautunut kantovälineohjaaja ja Ipanaisen yrittäjä Anu Mäkinen.

Lisäksi suositun Vauvakirja-sarjakuvan Ami Lindholm paljastaa vanhemmuuteen liittyen kymmenen vinkkiä, joista neuvoloissa ei puhuta ja Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu psykologi Leea Mattila kertoo, miten varhainen vuorovaikutus vaikuttaa lapsen kehitykseen.

Lapsimessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 21.–23.4.2017 yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan liiton SLaL ry:n kanssa: toimeksiantajia on myös Nuorikirkko ry ja Suomen Terveysinfo.

Lapsimessujen lisäksi Messukeskuksessa järjestetään samana viikonloppuna muitakin lapsiperheille sopivia tapahtumia. Samalla satsauksella pääset myös näihin:

Model Expo - Suomen suurin pienoismalleista kiinnostuneiden oma tapahtuma esittelee muun muassa nukkekoteja, lennokkeja, veneitä ja junaratoja.

Eläinystäväni - Lemmikkitapahtuma sopii kaikille pieneläimistä ja lemmikeistä kiinnostuneille. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä, frettejä ja lintuja.

Kädentaitotapahtuma - Tapahtumassa on käsityöaiheista ohjelmaa sekä työpajoja, joissa saa vinkkejä itse tekemiseen. Myynnissä on suomalaisia käsitöitä ja inspiroivia askartelumateriaaleja.

OutletExpo - OutletExpo on jokaisen shoppailijan unelma. Se on pop up kauppakeskus, josta löytyy tuotteita kohtuuhintaan.

Lue lisää ja osta Lapsimessujen liput etukäteen täältä

Lataa lisäksi puhelimeesi hyvissä ajoin Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat ja niiden sisällöt. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Kiitos osallistuneille! Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökotaisesti.

 

Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa yhden seuraavista palkinnoista!

Arvomme kaikkien 20.4.2017 mennessä vastanneiden kesken:

1. Lastenvaatteiden LV pyykinpesuaineet vuodeksi
2. 10 kpl Ainu ihonhoitopaketteja + ensipupu
3. 10 kpl perhelippupaketteja lapsimessuille

 

 

Kumman valitset lapsellesi?

Lue arvonnan ehdot.

Osallistu 20.4. mennessä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat arvontaa, jonka Suomen Messut järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan täytyy asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

  • Arvonta on käynnissä 7.4.-20.4.2017
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla testiin ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan lastenvaatteiden LV-pyykinpesuaineet vuodeksi (1 kpl). Lisäksi arvotaan 10 kpl ihonhoitopaketteja + ensipupu sekä 10 kpl perhelippupaketteja lapsimessuille.
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa muuksi hyödykkeeksi.
  • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Suomen messut ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
  • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
  • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
  • Suomen Messujen tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

 

Takaisin osallistumissivulle>>