Lapsimessuilla tulevat vauvan vanhemmat voivat vertailla vauva-arjen parhaita tuotteita ja vinkkejä kätevästi saman katon alla. Messujen uudella Neuvola-alueella saa lisätietoa mm. imetyksestä, lapsen ensiavusta ja nimen valinnasta.

Odottaja: lähestyykö laskettu aika, mutta et ole vielä hankkinut vauvallesi vaunuja tai sänkyä? Askarruttaako sinua imetys tai vauvan nimi? Tai kaipaatko täydennystä omaan vaatekaappiisi?

Helsingin Messukeskuksen Lapsimessuilla 21.–23. huhtikuuta voit tutustua satoihin odottajille ja pikkulasten vanhemmille tarpeellisiin tuotteisiin. Voit vertailla kätevästi lastenvaatteita, vaunuja, vauvan kantoratkaisuja sekä sänkyjä ja muita tarvikkeita, ja saat apua tuotteiden valintaan ammattitaitoisilta näytteilleasettajilta.

Messuilla ovat mukana muun muassa Gugguu, Metsola, Name It, Blaa, Papu, Mainio, Vimma, Silverjungle, Kaiko, Pouta, Paapero, Roo, Little Maya, Kiddow ja For minis and mommies.

Näyttelyosastoilla vinkkien ja tuote-esittelyjen lisäksi voi osallistua arvontoihin ja voittaa esimerkiksi kätevät Stokke Xplory-rattaat. Osa näytteilleasettajista, kuten Nordic Family Group AB, jakaa osastollaan odottajille ilmaisia tuotepaketteja.

 

Messu-uutuus: Neuvola ratkoo pulmia

Lapsimessujen uudella ohjelma-alueella eli Neuvolassa saat vinkkejä imetyksen alkumetreille sekä vauvan kantamiseen ja lapsen nimivalintaan. Neuvola-alueella voit myös poiketa muuten vain pienelle tauolle ja jutella muiden odottajien ja lapsiperheen vanhempien kanssa.

Tietoiskuja pitävät muun muassa Imetyksen tuki ry:n koordinaattorit Anna Groundstroem ja Niina Mäkinen, kouluttautunut kantovälineohjaaja ja Ipanaisen yrittäjä Anu Mäkinen.

Lisäksi suositun Vauvakirja-sarjakuvan Ami Lindholm paljastaa vanhemmuuteen liittyen kymmenen vinkkiä, joista neuvoloissa ei puhuta ja Toisenlaiset äidit -ohjelmasta tuttu psykologi Leea Mattila kertoo, miten varhainen vuorovaikutus vaikuttaa lapsen kehitykseen.

Lapsimessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 21.–23.4.2017 yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan liiton SLaL ry:n kanssa: toimeksiantajia on myös Nuorikirkko ry ja Suomen Terveysinfo.

Yhdellä lipulla monta tapahtumaa

Lapsimessujen lisäksi Messukeskuksessa järjestetään samana viikonloppuna muitakin lapsiperheille sopivia tapahtumia. Samalla satsauksella pääset myös näihin:

Model Expo - Suomen suurin pienoismalleista kiinnostuneiden oma tapahtuma esittelee muun muassa nukkekoteja, lennokkeja, veneitä ja junaratoja.

Eläinystäväni - Lemmikkitapahtuma sopii kaikille pieneläimistä ja lemmikeistä kiinnostuneille. Mukana on kymmeniä koira- ja kissarotuja sekä jyrsijöitä, frettejä ja lintuja.

Kädentaitotapahtuma - Tapahtumassa on käsityöaiheista ohjelmaa sekä työpajoja, joissa saa vinkkejä itse tekemiseen. Myynnissä on suomalaisia käsitöitä ja inspiroivia askartelumateriaaleja.

OutletExpo - OutletExpo on jokaisen shoppailijan unelma. Se on pop up kauppakeskus, josta löytyy tuotteita kohtuuhintaan.

Lue lisää ja osta Lapsimessujen liput etukäteen täältä

Lataa lisäksi puhelimeesi hyvissä ajoin Messukeskuksen mobiiliappi, josta löydät kaikki Messukeskuksen tapahtumat ja niiden sisällöt. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-laitteille.

Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Kiitos osallistuneille! Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökotaisesti.

 

Vastaa kysymyksiin ja voit voittaa yhden seuraavista palkinnoista!

Arvomme kaikkien 20.4.2017 mennessä vastanneiden kesken:

1. Lastenvaatteiden LV pyykinpesuaineet vuodeksi
2. 10 kpl Ainu ihonhoitopaketteja + ensipupu
3. 10 kpl perhelippupaketteja lapsimessuille

 

 

Kumman valitset lapsellesi?

Lue arvonnan ehdot.

Osallistu 20.4. mennessä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat arvontaa, jonka Suomen Messut järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan täytyy asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

  • Arvonta on käynnissä 7.4.-20.4.2017
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla testiin ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan lastenvaatteiden LV-pyykinpesuaineet vuodeksi (1 kpl). Lisäksi arvotaan 10 kpl ihonhoitopaketteja + ensipupu sekä 10 kpl perhelippupaketteja lapsimessuille.
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa muuksi hyödykkeeksi.
  • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Suomen messut ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
  • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
  • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
  • Suomen Messujen tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

 

Takaisin osallistumissivulle>>